torstai 6. joulukuuta 2012

Bussi


Tänään juhlittiin perinteisesti siskon ja siskontytön synttäreitä. Paniikki iski. Mitä neiti kaheksanveelle lahjaksi? Annanko joululahjan ja keksin sitte jouluksi jotain muuta? Se oli alunperin ajatuksena. Noh, alotin sitte uuden joululahjavirkannan. Parin päivän päästä alkoi tuntumaan siltä, että perskules, kyllä saan tän jo synttäreiks valmiiks.Eilen illalla sitte sormet verillä viimeset yksityiskohdat paikalleen. Huhhuh, voin kertoa. En todellakaan virkkaa/ompele enää yhtää mitään tän jälkeen.
Tästä tuli kyllä aivan mahtavan suuri. Vähän harmitti antaa pois, olis nimittäin menny hyvänä tyynynä tässä meidän sohvalla.
 
Onhan tää vähä ite tehdyn näkönen.. Anyway, saatatte tunnistaa (ainakin jalkojen määrästä ja kissamaisesta olemuksesta) tämän Totoron Kissabussiksi. Viimevuonnahan tein neidille Totoron, ajattelin että tässä olis sellanen kiva jatkumo. Silmukkamäärät jne omasta päästä ja auttava malli Googlailtu sekä käytetty Räverlyssä hakusanaa catbus. 

Lyylihän oli tuossa pari viikkoa sitten kokenut suurta vääryyttä. Neljävuotiaan pikkusiskon kanssa ei voi mennä kattoo mitään hurjaa leffaa. Tokaluokkalainen "joutui tyytymään" Helinäkeiju elokuvaan, vaikka olis halunnu käydä kattomassa Urhean. Lohduttelin ja sanoin että voi sitte tulla meille kattomaan Urheaa kunhan se bluuraylla julkaistaan. Eilen oli julkasupäivä ja Sulo keksi tehdä Leffalipun. DiscShopin esite, pahvia ja tussi. Mestariaskartelija Sulo on vauhdissa.
"MYY
Tällä lipulla pääset katsomaan URHEAA Mimmin ja Sulon elokuvateatteriin. T. Mimmi ja Sulo
" Repäisykohdassa vielä teksti "Muista ottaa lippu mukaan näytökseen". Nyt toi suunnittelee kuinka laittaa pikkutakin päälle ja on ovensuussa lippupoikana. "Sit vois olla viel niin et tääl on valmiina jo popparit tehtynä ja tyylii verhot ikkunan edessä".
Jotta leffailtaa odotellessa sitten vaan.

2 kommenttia:

  1. Hei, kissabussista tuli suursuosikki heti synnyttyään. Stuba ihasteli sitä, emppu olis halunnu viereensä mutta sehän on tietty Myben omaisuutta, joten se nukkuu dösä kainalossa :) Oli siis TODELLAKIN vaivan väärti. Myös leffalippu on visusti tallella. Se aikoo tulla teille bussilla- yksin.

    Kiitos myös ihanasta huivista ja piposta. Parhautta <3

    VastaaPoista