tiistai 26. toukokuuta 2015

Sä oot superihana


 Jo tovi sitten tuli Raverlysta hankittua Atelier alfan Almonds & Stripes kokoelma. Oli varmaan edellisvuoden MadMay muuten..

Mua on jo pitkään kauhiasti inspiroinut erilaiset raidalliset päälle vedettävät. Mitä erikoisempi rakenne sitä kutkuttavampi.

Eilen valmistui kokoelman ensimmäinen paita, Almond Tee. Arvoin pitkään sopivaa lankaa ja väriä. Värit ei mun mielestä voinut missään nimessä olla hirveen poikkeavat tai kreisit. Senpä takia tummansininen ja keskiharmaa on oikein hyvä yhdistelmä. Sininen ylös, korostamaan mun taivaansinisiä silmiäni, harmaa alas etten oo farkkujen kanssa ihan smurffi. (Todellisuudessa laitoin vaan silmät kiinni ja arvoin).

Mielessä kävi myös villatakkiversio sekä vaan-toinen-puoli-raitaa-versio. Sulon visusilmää apuna käyttäen päädyin kuitenkin tekemään ihan ohjeen mukaan.

Mitä enemmän mä katon tota ylempää kuvaa sitä paremmalta paita näyttää! Ilman kehoa sisällä on paita aika oudon muotoinen. Huomatkaa myös kuinka Pilates ja Core alkavat kantaa hedelmää.


Erikoisuus paidassa on se, että tämä aloitetaan olkapäistä. Olkapäät sitten jossain vaiheessa yhdistetään saumalla pötkyläksi. Tuon arvenhan olisi voinut esimerkiksi höyryttää nätimmäksi. Stitsailu olisi myös ollut hieman huomaamattomampi vaihtoehto. TOISTAALTA arpi sopii ihan hyvin kokonaisuuteen, eikä tuo nyt käytännössä näy koska hiukset. Eikä sitä itsekään näe.


Huomannette myös taskut. Tekovaiheessa epäilytti taskupussien pönöttävyys. Huolestuin myös i-cord päättelyn rullaantumisesta. Koneessa paitaa käytin ja jotenkin ihmeen kaupalla reuna ei enää rullannukaan. Turhaa huolta siis kannoin. 

Lankana käytin Madame Tricoten Cashmere goldia. Hintsusti ylellisyyttä siis. Puolisentoista kerää meni kumpaakin väriä. Napit omasta varastosta.


Nahkiiri päälle ja matkaan! En ollut yhtään näin innoissani tästä paidasta viellä hetki sitten!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti