keskiviikko 23. joulukuuta 2015

In restless dreams I walked alone

Jo jonkin aikaa sitten tilasin itselleni Saksasta isohkon kasan lankoja.
Yksi kerä kasan joukossa oli OnLinen Carneval color sukkalanka. Tässä on Jojobaa ja AloeVeraa. Mukavan tuntuista siis. Tunnetusti en ole kova tekemään kovinkaan pitkävartisia sukkia. Tämä on kuitenkin niin mukavan tuntuinen lanka, joten poikkesin tavoistani. 


Ensimmäinen ongelma oli tietenkin malli. 
En ikimaailmassa ole näin pitkiä sukkia tehnyt. Lankakin on aika värikäs, joten mikään hirveän rönsyilevä malli ei oikeen sovi. Kuumeisesti kaivelin räveltämöä ja päädyin lopulta tekemään Sock on a plane-sukat. Nämäkin jonossani ovat seisseet jo varmaan kaks vuotta. Parempi myöhään kun ei millonkaan...


Tosiaan, nämä on sekoitus useampaa ohjetta. Pääpiirteissään Lentsikat, kantapään nappasin Tiina Kuun Keväthuumasta (näistä lisää myöhemmin) ja Mittatilauspolvarin reseptin Ullasta 1/2010 (näitäkin lisää myöhemmin). Toisen sukan päättely jäi vähän kireäksi, muuten näistä tuli ihan onnistuneet. Lankaa meni n.90grammaa, en ole kovinkaan säärellinen.

Mulla on ollut tässä vähän asioita mielen päällä ja eräs tyyppi on ollut tukimiehenä. Ajattelin antaa nämä hänelle, niinkun kiitokseksi tähän astisesta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti