sunnuntai 17. tammikuuta 2016

Himotus

Nyt se iski. Kirjoneulehimo!

Se himo iski koska Kissapipo onnistui niin hyvin ja edelleenkin tarvitsen täyden keskittymisen hommia. Lisäksi on mukava oppia ja kokeilla välillä jotain uutta. 


Kissojen vanavedessä tein Full Sail mittensit.
Lankana tähän käytin ruskeaa Catalunaa, keltaista Limaa (yök mikä mielikuva) ja turkoosia Woolia kaksinkertaisena. Tykkään väreistä kovin. Mallistakin pidän. Ohje oli kirjoitettu selkeästi ja mallikuvio oli selkeä. Tosi jees.
Oikein sopiva alkupala.

Lapasista tuli omaan käteen aika pitkät. Ihan olis voinut rohkeasti jättää yhden mallikerran pituudesta pois. Pitää myös jatkossa muistaa ihan rohkeasti ottaa ne pienemmät puikot käyttöön. Höyrytyksen jälkeen (ainakin omalta osalta) kirjoneule tuppaa kasvamaan vähän joka suuntaan. 
Kokeiluvaiheessa nafti on hyvä.


Kirjoneulehimon lisäksi päälle iski lapashimo.  

Lapasia olen muistaakseni viimeksi tehnyt joskus yläasteella. Noh, parit kynsikkäät olen tässä kyllä tehnyt, muttei niitä lasketa. 
Lapasten pitää kaikenlisäksi nimenomaan olla mieluiten kirjoneuleisia. Kuvio ei saa olla kovin esittävä (kukat, tähdet), vaan ennemmin sellainen graaffisempi. Värien täytyy olla kirkkaat! Nyt onkin sitten kiva aloitella uusia lapasia kun kävin postiautomaatista vielä uudet Tukuwoolit. Nam.

Tiivistettynä siis :
Mitä mummompi sen parempi. 

2 kommenttia: