keskiviikko 9. maaliskuuta 2016

Siis sä vaan istut ja...neulot?

Nyt kun alkaa lanttu olemaan siinä kunnossa että pystyy jopa suunnittelemaan asioita oli hyvä hetki aloittaa Hulluusneule.
Edelleenkin sieltä Raverlyn Indie knit-a-long tarjousriehasta poimin itselleni tämän mallin. 
Kyseessä on Bella Vita Cardigan. Lankana käytin Hostin Coastia värissä warm brown.


Hulluuttahan tämä oli.
Meinasin pyörtyä kun ekan kerran lukaisin ohjetta: "Neulo 300 (KOLMELLASADALLA) silmukalla 106 (SATAKUUSI) kerrosta". Yllättävän helposti meni. Neuloin tätä tietenkin telkkaria katsellessa, kyläillessä ja kyläilijöitä kestittäessä. Toinen hulluus oli tuo reuna. Jos selässä oli 300s, reunassa oli ainakin tuplaten silmukoita. Mun piti laskea ne, mutta siinä leffaa katsellessa asia unohtui.




 Tälläkertaa olin niin villi ja käytin hyväkseni Raverlyn uusittua Notes saraketta. Siihen hullusti kirjoittelin työn etenemistä koskevia asioita. 


Takista tuli ihan sika hyvä! Kevyt mutta lämmin. Ei kuitenkaan kuuma. Neule vielä rentoutui entisestään kun kuvien ottamisen jälkeen vielä höyryttelin.
Ruskean lisäksi huomaan kaipaavani elämääni lisää tällaisia isoja neulevaatteita. Näissä on niin mukava kotona hiihdellä. Kesällä näkisin itseni tämä päällä menossa kuudeksi töihin. Tai terassilla illalla. Ah. Olis jo kesä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti