maanantai 8. toukokuuta 2017

ARVONTA! LANITIUM EX MACHINA


Osallistuaksesi tämän vyyhdin arvontaan jätä kommenttikenttään oman elämäsi "Hyvä Minä!"- hetki tai oivallus. Jätä myös Raverly nimimerkkisi jos sinulla sellainen on.

Arvonta on käynnissä ma 8. - ke 17.5 puoleen päivään asti.

Onnetar olkoon kanssanne!


Speksit:
Basic Merino Sock
75/25 Superwash merino/nylon
400m / 100g
Space Oddity

38 kommenttia:

  1. Miten raaskit luopua näistä langoista ?! :O
    Itse hurahdin neulomiseen toden teolla viime vuonna. (Takana siis noin reilu vuosi neulomista) ja ihmettelin alussa, miten ihmiset kiintyivät lankoihinsa... No nyt en enää ihmettele. Kuulin eilisessä lankamyyjien Pop Upissa sellaisen sanonnan, että sukkalankoja ei lasketa stasheiksi, joten niiden hankinta ei kuulemma kasvatat stashien määrää :D ;) Siinäpä aikamoinen vinkki itsehuijauksen harrastamiseen ;) :D

    Samalla nimimerkillä löydyn myös Ravelrysta! See you!

    VastaaPoista
  2. Sun podcast on just sopivan mittainen. Jaksaa tämmöinen keskittymiskyvytönkin katsoa. Ihania lankoja lanitiumilla. Kerran neuloessani merinosilkkiä tulin siihen tulokseen ettei huonoihin lankoihin kannata vähäistä neulomisaikaansa tuhlata. Sama nimimerkki ravelryssa.

    VastaaPoista
  3. Nää on molemmat ihkuja,enkä ole kumpaakaan lankaa koskaan neulonut.

    VastaaPoista
  4. Minun hyvä minä -asia on se, että olen saanut kivuttua ylös synnytyksen jälkeisen masennuksen suosta. tiinav:nä löydyn myös Ravelrystä.

    VastaaPoista
  5. Mutta on tämäki kyllä ihana! :) eli pakko osallistua tämänki arvontaa :)
    Terkuin Palasiaarjestamme Riikka

    VastaaPoista
  6. Hyvä sä! Ja hyvä minä, kun sain just kutsun työhaastatteluun! Ravelryssakin on nekkis :)

    VastaaPoista
  7. Katoin just uusimman jaksosi <3 jatka samaan malliin!
    Hyvä minä? öö Eka villapaita itselleni viittä vaille valmis! :D helmasta puuttuu resori enää! Eli just sopivaan aikaan valmistuu ku taivaalta tulee räntää :'D

    xoxo Jonna / missjasminbirdie

    VastaaPoista
  8. Sain eilen aloitettua usean yrityksen jälkeen Nurmilintu-huivin. Ihan mahtava tunne! Todella kaunis lanka! Ravelryssa iinak

    VastaaPoista
  9. Hyvä minä, kun pidin sunnuntaina "kotipäivän", vaikka minut olisi haluttu auttamaan muuttopakkaamisessa. Ravelryssa olen Heli-keiju.

    VastaaPoista
  10. Ooh, vaikea valita näistä langoista, koska haluaisin molemmat! Ja olipas hauskaa törmätä sun podcastiin. Blogia oonkin käynyt lueskelemassa jo pidempään, kun meillä on yhteistä esim. noiden Isabellin paitojen tehtailu. Ravelryssä sama nimi. :)

    VastaaPoista
  11. Tämä vyyhti on niin ihana ja olen halunnut päästä kokeilemaan tätä sukkalankaa.

    Hyvä minä!! En korottanut ääntä lapsille tänään kertaakaan. Nuorempi poikakin tokaisi ohimennen, että hyvä äiti! :D Niin ja siivosin poikien huoneen, toki yhdessä kuopuksen kanssa!!

    VastaaPoista
  12. Tämä on kuitenkin vielä hiukan ihanampi kuin tuo keväisen vihreä :) Hyvä minä, kun kohta kuuskymppisenä kuitenkin vielä innostun kaikista uusista jutuista. N. kuukausi sitten löysin neulepodcastit ja ne on tuoneet elämääni jo nyt paljon uusia asioita. Kiitos Te, jotka jaksatte höpötellä meidän muiden iloksi <3 T: Raverlyssä Kaisu57

    VastaaPoista
  13. Hyvä minä! Nousin aamulla heti ensimmäisen herätyksen soidessa vaikka olikin ihan nuutunut olo! Myös koko aamun ja aamupäivän siivonneena voin hymy huulilla todeta: hyvä minä!

    VastaaPoista
  14. Taklasin tänään pyykkivuoren, kolme koneellista pesty! Hyvä minä :)
    Ravelryssä Tursas

    VastaaPoista
  15. Hyvä minä, selvisin hengissä omasta ja neljän lapsen vatsataudista. Pyykkikonekin jaksaa vielä vaikka on tehnyt monta yövuoroakin :D

    Ravelryssä: Katrilliini

    VastaaPoista
  16. Työviikko takana. Ja eiliset kevätjuhlat töissä meni mahtavasti. Hyvä minä, hyvä meidän koko tiimi :)
    Ravellyssä jonskuponsku

    VastaaPoista
  17. Hyvä minä, kun oon nyt taas muistanut syödä hedelmiä. Eihän se oikeesti vaikeaa ole, ja hedelmät on hyviäkin, mut jostain syystä hirveen vaikeelta tuntuu aina se kuoriminen ja syöminen. Joten jee, hyvä minä.

    Ravelrynickkini on mhlaaman.

    VastaaPoista
  18. Hyvä minä, että eilen illalla jaksoin alkaa siivoamaan vielä ennen saunaan menoa. Nyt voi viettää tämän lauantain vaikka neuloen. Ravelryssä olen samalla nimellä.

    VastaaPoista
  19. Kello on kymmenen lauantai aamuna ja koko huusholli on siivottu ja pyykkikori lähes tyhjänä, hyvä minä! :) Ravelry: Audrey-

    VastaaPoista
  20. Hyvä minä, jäin lomalle, enkä ole kertaakaan soittanut töihin enkä edes lukenut yhtään sähköpostia! :)

    Ravelryssa Molla-Maria

    VastaaPoista
  21. Hyvä minä! Sain pitkään eteisessä lojuneet kierrätyspussit vietyä eteenpäin ja lahjoitettua paljon tavaraa hyväntekeväisyyteen. Lankakorinkin siivosin illalla!

    VastaaPoista
  22. Hyvä minä, jaksan tänäänkin pysyä iloisena vaikka minulla olisi kaikki eväät surkistella. Ihana arvonta. Kiitos jaksosta.
    Ravelryssä: pirjopauliinal

    VastaaPoista
  23. Upea vyyhti! Itseäni voisin taputtaa selkään siitä, että olen haastanut itseni opettelemaan uusia neuletekniikoita ja juuri saanut valmiiksi helmelliset sukat. Ravelry: Nukkanen

    VastaaPoista
  24. Pääsen tänään kahville ja elokuviin hyvän ystävän kanssa :) . Ja löysin nää ihanat arvonnat. Olen niin ahne, että osallistun molempiin. Ravelryssa Hirmumarenki

    VastaaPoista
  25. Ihana lanka arvottavana! Sinun podcast on mennyt minulta ihan "ohi", täytyypä käydä tutustumassa. Oma hyvä minä -hetki on ollut neulonnan saralla se, kun sain viime vuonna tehtyä ensimmäisen villatakin fingering-vahvuisesta langasta. Ompelussa olen omasta mielestäni vielä aloittelija ja sillä saralla olen saanut useammin tällaisia elämyksiä viime aikoina. :)

    Raverlystä löydyn nimimerkillä Maani

    VastaaPoista
  26. Hyvä minä, sain neulottua hameen tänään valmiiksi ja päättelin langanpäät heti! :)

    Ravelryssa: Purrrlnau

    VastaaPoista
  27. Vyyhti vaikutta ihanalta! Hyvä minä, olen luvannut kutoa villasukat työkaverille. Ravelryssä: furlessbear

    VastaaPoista
  28. Vyyhti vaikutta ihanalta! Hyvä minä, olen luvannut kutoa villasukat työkaverille. Ravelryssä: furlessbear

    VastaaPoista
  29. Hyvä minä: En voinut vastustaa tänään Novitan Soft Cottonia Prismassa, kun oli niin ihkua turkoosia, valkoista, marjapuuron väriä, meleerattua punaista ja violettia. Lanitiumin puuvilla/silkkilankoja odotellessa...

    Ravelry: ekalli

    VastaaPoista
  30. Hyvä minä - olen tänään vain ollut ilman suorittamista, tosin käytin esikoisen hammasleikkauksessa, mutta sehän ei ole suorittamista.
    Ravelryssa seijap

    VastaaPoista
  31. Hyvä minä kun selvisin viikonlopusta :D raverlyssa pirpanaunelmia

    VastaaPoista
  32. Tänään ensimmäisen kerran vietin tuokion seurassasi ja on sanottava että sinulla on ihanan ilmeikkäät kasvot.
    Mutta hyvä minä osioon, mitäköhän sellaisia tilanteina on ollut vaikkapa tänä vuonna joissa olen voinut taputtaa itseäni olalle ja sanoa hyvä minä. Hmm... No ainakin tilanne kun sain tuunattua miehen lahjaksi saaman neuletakin. Hän ei pitänyt neuletakin hupusta vaan halusi sen pois ja sehän tiesi purkuhommia, neuloin vielä kauluksen irtona ja ompelin sen paikoilleen ja vielä puuvillanauhan peittämään saumakohtaa. Tuon tehtyäni kyllä tunsin todellista "Hyvä minä" -fiilistä.

    VastaaPoista
  33. Hyvä minä selvisin tänään lapsen kanssa kaksin parin tunnin junamatkan. Eikä edes kiristänyt! Ravelryssä linnunrata

    VastaaPoista
  34. Mielenkiintoinen lanka! Hyvä minä: ratkaisin ongelmat kesken jääneissä sukissa ja väsäsin vielä ohjeenkin niihin. Ravelryssä piimu.

    VastaaPoista
  35. Hyvä minä: sain kerrankin lapsen ajoissa nukkumaan ilman hirveetä hulabaloota. Ravelryssä kaisa90

    VastaaPoista
  36. Tässä saikkupäiviä vietellessä päätin alkaa katsoo sun podcasteja ja voi, miten kiva oletkaan! Kauniita, värikkäitä neuleita ja lankoja sä oot ihanan rempseä :) Oma hyvä minä -hetki on just menossa, kun aion saada tänään yli vuoden kesken olleen kaulaliinan valmiiksi :) Ravelryssa oon Memmuska.

    VastaaPoista
  37. Mulla on täällä menossa sun podcastmaraton! Oot kylläpiristävää seuraa 😊 Hyvä minä hetken koin eilen raivatessani kodinhoitohuoneen, jota ole vältellyt..
    Ravelryssä olen Maaarla

    VastaaPoista
  38. Tämän päivän Hyvä Minä -hetki: päätin hakea haaveilemaani koulutukseen, vaikka en tiedä, miten sinne päästessäni pääsen joka kerta paikalle ja miten sen rahoitan. Mutta kun mä haluuuuun sinne :) Ravelryssä olen Mamilda.

    VastaaPoista