sunnuntai 23. syyskuuta 2012

Puny human

Mwahaha! Onpas tönötyskuva :D
Malli on Simplest sweater ja se löytyy räveltämöstä ilmasiks. Nimesin omani Hulk Smashiksi. Hihi. Terveisiä vaan kaikille Kamppiin menijöille.
Lankana käytin ekaa kertaa ikinä Novitan Miamia, jota meni viiden kerän verran. Lankaa jäi yli vielä muutama kerä, josta aattelin tehdä kummitytölle paidan. Empsu on nyt elämässään sellasessa vaiheessa et kummeus on niin siistiä. Tuumasin et yritän jotenki väkertää sit siihen sen paitaan tekstin "kummityttö". Ennestään hänellä onkin ainakin "pikkusisko" tekstillä varustettu teeppa. Kassomme mitä saan aikaan.
Elossa ei muuten mitään sen kummempaa. Käytiin (tai no minä pikaisesti ja Sulo vähän verkkaammin) sarjakuvafestareilla tossa muutama viikko sitten. Sulkku osti sieltä suomijulkaisuna kaikki vuoden -95 Ryhmä-X lehdet ja niitä on nyt luettu ahkeraan. Itseasiassa niin hakeraan et nyt on sit pakko saada -94 ja -96 Ryhmä Äksät sekä -95 ja -96 Wolverinet. Hauskintahan tässä on se, et huomasin meidän keskustelevan mutanteista sun muista ihan avoimesti kovaan ääneen Munkanrannan ihanalla terassilla. Syyskuinen alkuilta, ei sadetta, hirveen kallis kalja ja "kuka on sun lempparipahis"-kesustelu. Huah.
Neulerintamalla näyttää myös pyyhkivän ihan hyvin. Yks sininen juttu kesken, yks pienen miehen juttu kesken, villapaitalankoja, toteuttamisen arvoisia malleja...jee.

1 kommentti:

  1. Hieno! Kokoonnutaako jokuilta munkanrannan tietylle terassille keskustelemaan neulomisesta?

    VastaaPoista