sunnuntai 14. lokakuuta 2012

Varttisata


Huhhuh! Mikä ihana viikonloppu. Ensinnäkin kokonaan vapaa ja sit juhlittiin kahtena päivänä mun synttäreitä!
 
Perinteiseen tapaan Sulo askarteli mulle kortin. Maailman hienoin ehkä. 

Lauantain juhlallisuuksiin kuului kolme lyyliä, leijonakuningas, sipsii, dippii, mässyy ja koko juhlat kruunasi siili. Retrosti kaaliin tökittyjä coctailtikkuja jossa soijanakkeja, leipäjuustoo, oliivii ja viinirypälettä. Nii ja bäkkäreitä tietty. En itkeny yhtää leijonakuninkaassa. Tietenki laulettii kaikki laulut ja huudeltii lainit. Tuuuuuuunnetkoooo joo raaaakkaudeeeen... 
Roset ja woolit sain Sulolta..lankalahjakortin muodossa. Samoin Mummo kakkosen. Sit sain viäl Polkua, maailman hienoimman pallon, jaffapussin, chilin, parit puikot. Erästä pakettia avatessa meinasin lentää pyllylleni: Stiivenin book 1 ja 2! Päätin et en ees ala miettii minkä jutun teen eka..aion yksinkertasesti vaan alottaa ekasta mallista ja neuloa nipsutella koko kirjan läpi. Terveisiä vaan sukulaisille, saatte kaikki Westiä :D
Neiti tokaluokkalainen oli kuulemma väkertäny tätä lahjaa ainaki kymmeneen asti illalla! Salama pilaa kuvan, mutta siis ihanasti lapsen tekemän näköinen pehmoinen hahmo, jolla on pitsistä tehty hamonen sekä minimaalinen helmikaulakoru. Etsin kotoa hakaneulan ja laitoin tyypin keikkumaan mun aikuistakkiin.

2 kommenttia:

  1. Neiti Tokaluokkalainen liikuttui kyyneliin kun hänen tyyppiään on niin kehuttu ja kuvakin laitettu nettiin. Kaikki maailman ihmiset voi sen nähdä. Ja että ihan rintakoruksi... :´)

    VastaaPoista
  2. Tyyppi on hyvin herttainen ja juuri sopivan kokoinen rintakoruksi. Se tekee mun muuten niin tylsästä aikuistakista trendikkään DoItYourself-henkisen.

    VastaaPoista