torstai 11. lokakuuta 2012

Villis

Neuloin itelleni taas paidan.
Tälläkertaa ohjeena käytin 5$ in Paris, joka siis löytyy ilmasena Raverlysta.
Kaula-aukosta tuli vähän suuri. Näissä viimeaikaisissa ylhäältäalas neuleissa on ollu edessä ja takana samanverran silmukoita = antava sekä edestä että takaa. Ihanku olisin muuten nähny Abalonen ohjeessa jonkinsortin prosenttilaskelman silmukoiden määrästä. Tyyliin hihoihin 20%+20%, taakse 60%..hmm, täytyy tutustua asiaan tarkemmin.Note to self: luo vaan tyyliin 100s alotuksessa. Muuten malli on ihan jeesjees perus.

Lankana Gjestalin Dis (=akryyli, alpakka, "peruiansk ull") harmaata meni neljä kerää vaaleenpunkkua kaks. Raidotin 10krs harmaalla ja 6 v.punasella.Tää taitaa olla vaatekaapin toinen vaaleanpunainen vaateparsi.

Vitsit se viimemerkinnän sininen paita epäonnistu niin totaalisesti. Se on sellanen semi lepakkohiha etuhalkio napaan asti jnejne. Suunnittelinkin tekeväni epäonnistuneiden neulomusten katsauksen tänne.

Klikkailin äskö Räverlystä pari ohjetta itelleni synttärilahjaks...sit ostin myös pikkasen lankaa...ja sit viel voisin käydä hakemassa sen Wolverine ysivitosen :P Täytyyhän sitä nyt ihmisen muistaa itteään xD

1 kommentti:

  1. Kiva paita!

    Tottakai ihmisen pitää ostaa itselleen syntymäpäivälahja tai pari. Mä ainakin... Ja joululahjoja myös!

    VastaaPoista