maanantai 23. syyskuuta 2013

Tulityypin pokemon joka kehittyy Ninetalesiksi altistuttuaan tulikivelle.

 Joulu tulla jolkottaa ja on aika alkaa vääntämään ihmisille lahjoja. Tässä ensimmäinen.

Veljeksille on aina hirveen hankala keksiä lahjoja. Varsinkin niille isoimmille. Meinasin tänävuonna vähän semmosta etten välttämättä tekiskään niille mitään. Sukkia en osaa tehdä, viimevuonna tein niille pipot, mutten oo nähnyt kertaakaan niitä käytössä. Kattotaan jos jaksan tehdä lapaset.

Eniveis, tämä menee pikkuveljelle. Olin kaukaa viisas ja kyselin häneltä veispuukissa väritoiveita ja ylipäänsä suhdettaan kaulahuiveihin. Väritoiveina oli joko puna-vihreä tai puna-musta.


 Olin jo aaaaikoja sitten jostain alesta ostanut kaksi Stephen Westin huivimallia, joista nyt toinen on neulottu. Malli nimeltään Vulipx. Malli on sinänsäkin hyvä, koska pienenä Pokemon oli kova juttu...(minulla se on vieläkin.......saalistin Vulpixin yhestä metästä ja se osas jo valmiiks ihan kreisin liekinheitin muuvin ja se oli tosi hyvä poksu muutenkin)

Lopusta jätin pois viimeisen lyhennettyjen kerrosten osion. Koska musta lanka loppui. Ja muutenkin, tää on taas näitä vajaa kolmemetrisiä, puoli metriä syviä luomuksiani.
Tältä se näyttää alaviistosta. Ihan miehekäs mielestäni. Ajattelin tehdä settiin vielä joiltain osin kaksinkertaisen rikken. Ai et on sit hyvä kulkee sisaren tekemissä vermeissä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti