keskiviikko 13. marraskuuta 2013

"..Ja Mimmille ei sit enää Jaffa-keksejä"

 Jooh, elikkäs tein taas pipon ja huivin.

Pipo tekeytyi käden käänteessä. Malli on nimeltään Barley ja sen löytää Raverlysta ihan ilmatteeks. Oikein hyvä ohje, vaikka tuossa ei nyt sinänsä mitään ihmeellistä tapahdukaan. Hyvä on ohje myös siksi, että piposta löytyy kokoja vauvasta vaariin. Helppo on sitte ite suunnitella kuviot ku on silmukkamäärät valmiina.

Tämä on siis kokoa M. Lankana Menitan silk dream, jota meni semmonen 100-110m. Oon kyllä erittäin tyytyväinen tähän. Lanka oli oikein hyvää, puikot oli sopivat ja meininki jees. Piposta tuli sopivan napakka. Mikään paukkupakkasten myssyhän tämä ei ole, mut keväällä ja syksyllä varmasti hyvä. Niin ja autoillessa ja  jotenkin voisin kuvitella tän myös hyväksi juoksupipoksi.

Tein itseasiassa lilasta Cascadesta toisenkin Barleyn. Helmineuletta ainaoikean sijaan ja kokokin oli vähän nuorempaan päähän. Sulo tempaisi pipon omaan päähänsä. Sanoin ettei se varsinaisesti ole hänelle, mutta voin kyllä Cascadesta tehdä moisen. Ei kuulemma tarvii, koska "letti menee". Vissiin ihan mukavan tuntuinen päässä oli se pipo. Tempasin sen heti lahjapakettiin ja muutaman hetken päästä tajusin etten ottanu siit kuvaa. Noh, jouluna sitte.

Sitte tän punasen kanssa kuuluu myös olla tää punane huivi. Tämä homma ei sitten hoitunutkaan käden käänteessä. Raverlyn mukaan olen aloittanut projektin toukokuussa. Muistan kyllä ku tän alotin ja ajattelin et nyt oon ihan super aikaisin liikenteessä. Huivin runko meni ihan mukavasti bussimatkoilla neuloen. Ohje oli jotenki vammanen siinä mielessä ettei mun puhelimen pdf-riideri näytä charttia. Siihen lopahti mun into. Huivi ufoutui moneksi kuukaudeksi. Noin viikko sitten vinesin tätä huivia siskolle. Kiitos viisaiden sanojen "Puratko vai teetkö sisulla loppuun?". Tein sisulla loppuun. Sisua ei oikeestaan tarvittu mihinkään muuhun ku aloittamiseen. Loppujenlopuksi reunapitsi neuloutui kuin itsestään Tähtiporttia katsellessa.
Mallin nimi on siis Hyde Park Shawl jonka sain kanssaneulojalta. Tai siis minä lähetin lankaa ja hän minulle ohjeen. Kuvat on nyt kyllä vähän huonoja ja mallikin kauhian väsyneen näköinen. En jotenkaa saa unta... Lankana Gjestalin Dis ja lopussa pikkusen Knotty But nice piposta tuttua itsevärjättyä nallea.

Kyl kannatti sisulla tämä huitasta. Nyt en tee sitte vähään aikaan mitään punaista.

ps. Parasta nyt: Jaffa keksit koska Teal'c on jaffa ja Tähtiportti on hyvä sarja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti