maanantai 24. helmikuuta 2014

Minttu ja manku

 Nyt kun on niin kaunis aamu voin blögata nämä sukat. Sukat, jotka ei ihan onnistunut.

Mallissa ei ollut mitään vikaa. Arkadian ulla nimittäin. Langassa sitten...huah. Novitan Nalle joka lähtökohtasesti on ihan jees. Tässäpatauksessa kyseessä oli purkulankaa (entinen, melkeen kokonaan valmis Paulie).  Purkulanka tosin tasoittui kun näitä vähän liotti ja liotuksen jälkeen mäiski vessan lattiaan.

Mäiskintä ei kuitenkaan tasoittanut ihan kaikkia kuhmuja. Kuten kuvasta näkyy käsiala on ihan hirveetä. Tein nämä kaks puoli koon puikoilla. Olis pitänyt kakkoset ottaa käyttöön. Hirveen epätasaisen käsialan seurauksena sukista tuli liian isot omaan jalkaan.

Se ei mielestäni haittaa jos jalan syrjästä on sukat vähän suuret, mutta jos kantapää on naiselle liian suuri niin... Näissä sukkasissa on taaskin pikkusen erilainen tuo kanta. Tosi hauska ja varmasti oikein istuva, mikäli sukka on muuten sopiva. Älkää ymmärtäkö väärin. Kaikki nämä valituksen aiheet johtuu ihan itsestä. Pyh, olisi ollut edes jonkun muun vika ;D

Sulon jalassa nää näytti huomattavasti paremmilta! Kysyinkin, jotta onks malli miehekäs jos nämä tuupaisikin eräälle miehelle. Mallissa ei kuulemma ollut mitään vikaa, mutta sulo epäilin mintun vihreän värin miehekkyyttä. Höh.

Hienot nää kyllä on, siitä ei pääse yli. Harmi vaan että valinnat meni nyt pieleen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti