keskiviikko 28. tammikuuta 2015

Murtuu huulet kylmän talven.

Oon tehnyt täydelliset sukat. Lankana Madame tricote Merino gold, iiihana keväinen vihreä. Kun ihanaan väriin yhdistetään ihana malli on lopputulos varsin ihku.Edellisen postauksen sukat jäi ihkuudessa näiden jalkoihin mennen tullen.
Malli on suosikkisuunnittelijani Tiina Kuun Kahlittu. Muoksin ohjetta ihan vaan sen verran, että jätin kirjoneule osion veke tuosta alusta. Olin niin innoissani näistä, etten sen kummemmin edes höyrytellyt näitä ennen kuvausta. Ah!


Nyt saa kevät tulla. Me jo kovasti odotellaan Rouva Koon kanssa nahkatakki kelejä. Nää sukat tuikkaan jalkaan kevään ensimmäisenä päivänä. Sinä päivänä kun jo tarkenee Batman consseissa. Kenkien seuraksi aion laittaa mustan nahkiksen ja kelta-harmaan villatakin, sen jonka neuloin viime keväänä.

Huomatkaahan yläkuvissa meidän uudet hienot tyynynpääliset. Sain joulupukilta Finlaysonin Pesue-kangasta 2,5m. Huomasin, että tällanen kevään vihreä väri sointuu tosi hyvin pesukarhujen kanssa. Täytyykin ihan sillä silmällä alkaa kattelee keväisempää pöytäliinaa. Ostan sitten siihen ihanan vihreälle pöydälle kimpun valkoisia tulppaaneja (tai terttuneilikoita)!
 Oi kevät, tule jo!


 ps. Näin hienosti meillä suhtaudutaan Alpakkalankoihin. Jostain syystä tuo Opalin sukkis oli maistamisen arvoinen.

1 kommentti: