torstai 9. heinäkuuta 2015

Älä niiaa niinku naapurin tytöt

Kuukausi sitten mutsi puhui nähneensä feissarissa jonkun miehen päällä "kivan villapaidan". Myöhempi tarkastelu osoitti että, kyseessä on (ylläri ylläri ja toistan itseäni) lempparini Isabell Kraemerin suunnittelema Daelyn pullover.  


Raverlyssa ohjeen etusivulla paita ei mielestäni näytä yhtään miltään erikoiselta. Juju löytyykin selkämyksestä ja vartsan puolelle kaartuvista yksityiskohdista. Ah, niin laadukasta, niin yksinkertaisen nerokasta! Ihan sika hyvän paidan taas osasin ohjeesta neuloskella.

Lankana käytin tälläkertaa Dropsin Cotton Merinoa. S-koon naisten paitaan lankaa meni 6,5 kerää.  Tuntui, että paita neuloutui tosi sukkelaan, olenhan viimeaikoina neulonut Holstia kolmosen puikoilla. 
Paita oli jo eilen päällä sateisessa Tallinnassa ja tuntui todellakin omalta. Mä en ehkä poistu tämän paidan sisältä enää koskaan.


Tässä lomalla ollessani olen shoppaillut vähän. Carlingsista löysin parit Nudiet ja nyt mulla on sellainen tunne, että ensi syksynä en paljon muita vaatteita käytäkään. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti