maanantai 23. marraskuuta 2015

Pipoo!

Haastan kaikki neulojat kuvaamaan tummaa pipoa. Tähän aikaan vuodesta edes päivällä ei kuvaamisesta meinaa tulla yhtään mitään. Kamera ottaa valoa puoli minuuttia, enkä minä malta saatika osaa olla paikallaan niin kauaa. 
Asiaaan. Sulon piposta innostuneena aloin oikein tehtailun. Kerrankin olen aallon harjalla ja oikeasti neulon ajankohtaan sopivia asioita...nimim. kesähelteellä villatakkia neulova. Mulla ei sitäpaitsi edes ole tarpeeksi pipoja. Asiaa korjataan parhaillaan. 


Tosiaan, ensi töikseni tein Stephen Westin Skinny Skidin. Westihän tuntuu nyt olevan ihan super in ja kaikkien huulilla. Tämä seikka ei kylläkään vaikuttanut mallin valintaan millään tavalla..ainakaan tietoisesti.


Kolmas aallon harja asia on onteloneule. 


Tää on ihan mukava malli... ainakin kun alun ontelo-osiosta pääsee eroon. Turhauttavaa tehdä yhtä kerrosta kahden kerroksen verran. Olipas mystisesti todettu. 
Lankana käytin Sulon piposta jäänyttä mustaa Dropsin Merinoa ja samaa laatua olevaa sinistä lankaa. Alunperin olin tekemässä Armaalleni sinimustaa kaulahuivia. 


Ansankin piti tunkea kuvaan kesken unosten. Kiva pipo, kiva kissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti