maanantai 2. marraskuuta 2015

Tutkielmani.

Mä olen jo pitkään miettinyt sukkalanka nöttösille sopivaa loppusijoituspaikkaa. Nötöissä on vaan se huono vika, että niitä on liian vähän. Jotenkin mua alkaa ahdistamaan jo etukäteen ajatus siitä, että lanka loppuu kesken sukan. Entä jos pareista tulee -voi sentään ja kääks- erinäköiset? Mallin täytyy olla sellanen, että niistä ei niin näy se, että lanka on loppunut. 2+2 raita ei tullut kysymykseen, koska tylsää.
Ei muuta kun sukellus Raverlyyn ja inspistä hakemaan. Inspiksen hakureissulla opin myös käyttämään "vapaa hakusana"-toimintoa. Hakusana "Scraps" toi minulle monta oikein oikein hyvää mallia.


Näihinhän ei varsinaisesti ohjetta tarvita. 2+2 joustinta, värin vaihto jokaisella kierroksella. Kyllä tuli hyvät! Yksinkertaisuus on jotain niin yksinkertaista, ettei sitä tule ajatelleeksi.


Lankaa näihin meni noin 80g. Nöttöjä Fluormaniasta ja OnLine Sockesta. Nilkassa raitalanka+yksivärinen, kantapään kohdilla vaihdoin kahteen raitalankaan.  Eikä niiden sukkien oikeesti tarvitse olla keskenään samanlaiset!

ps. Huomaattehan kissan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti