maanantai 25. heinäkuuta 2011

Testejä

Tässä vielä toistaiseksi viimeisin Kool-aid lanka. Alunperin vaaleanharmaa. Muistaakseni litra vettä ja pussillinen lilaa (olisko maku ollut viinirypäle???). Tästä tuli kyllä hyvä. Joku huivi tästä varmaankin tulee. Ei oo mitään hajua kuinka montasataa metriä tässä on.
Lauantaina kokeilin värjäystä ihan tavallisella elintarvikevärillä. Neuvoja hain Googlesta ja Prismasta ostin vihrän ja sinisen värin. Ullaneuleen sivuilla oli ihan hyvät ohjeet. Käytännössä tekniikka on sama ku koolauksessa, sillä erotuksella että langat laitetaan likoomaan etikkaveteen (muistaakseni 2/3 eitkkaa, tarkistakaa googlesta xD ). Ohjeissa ei ollu mielestäni mitään väriaineen määrästä. Maininttiin vaan kuinka langan pohjaväri vaikuttaa lopputulokseen. Menin fiiliksellä.
Kuten kuvasta näkyy minulla oli kahden väristä lankaa ja keltaiset sukat. Vaalea on Tico-ticoa, harmaa on samaa mysteerilankaa kuin yläkuvassa ja sukat seppälästä.
 Sulo ei ollu yhtään vihanen ku ilmotin et aion tehdä tieteellisiä kokeita hänen keittiössä, "vähäks siistin näköstä" se sano ja meni sohvalle nukkumaan.



Harmaa pohja, hujautus sinistä ja jonkun verran vettä.
Tällasia niistä sitten tuli.
 Harmaa pohja, vihreää ja sinistä. Tän piti alunperin olla yksvärinen vihree. Väri ei tahtonut tarttua joten minä tartuin väriin ja lurauttelin pikkasen toista väriä päälle. Note to self: vihreellä vaaleita/valkosia. Ei sillä, ihan makee tuli.
 Pelkästään sininen.
Tästä tuli hienoin. Vaalein vyyhti. Sinistä ja vihreää (joka onkin keltainen!)
Väri on paaaaaljon sitkeempää ku kool-aid. En osaa sanoa kumpi oli mukavampaa. Ehkä koolaus. Ei tarvii sen etikan kanssa lutrata. Tää sit taas kivaa siinä mielessä et värit on vähän helpommin saatavilla. Tarvii testaa miten nää tarttuu puuvillaan.
Eäh, en mä osaa sanoo kumpi on mukavampaa xD Yhtä kivaa!

ps. Parasta nyt: Vaaleanpunainen ripsari.

2 kommenttia: