lauantai 30. heinäkuuta 2011

Yhtenä iltana aikuiset lapsia ois


Oonko jo kertonu et kuinka kauheesti tykkään Bloc Partysta?! Tykkään ihan sikana!
 
"Baby, you've got to be more discerning
I've known never known what's good for me
And baby, you've got to be more demanding
Jump left"

Eilen oli ihana ilta. Tarpeeks viileetä, mut kuitenki sillai et teepassa ja ohuissa pitkissä housuissa oli hyvä olla..ja ennenkaikkea pysty pitää isoja kuulokkeita päässä. Pystyi neulomaan villaa pihakeinussa ilman et olis alkanu hadistaa.Pysty ylipäätänsä olemaan ilman ahdistusta. Tuli ihan mielettömät syksyfiilikset. Voi että.Tuli ihan nahkatakkia ikävä. 

Syksypuuskissani päätin nyt tässä aamupäivällä lähteä käymään Ogelin lankakaupassa. Syksyn uutuuksia ei ollu vielä tullut. Varmaan johtu siitä, että siel oli vielä kesä-ale päällä xD. LöL. 
Mun pitäs edelleen tehdä Sulon äitylille se huivi. Toiveina oli "ei villaa ja reikänen". Luulen et tässä lauseessa "ei villanen", tarkoittaa ei kutittava.Tein hänelle viime jouluna lahjaksi pakkasyö Purosta maailman helpoimman kaulurin.(Sehän on ainakin osiks villaa..) Ihmiset on kuulemma kehuneet kuinka värit sopii hänelle. Langassa on siis lilaa, sinapinkeltasta, turkoosia ja sinistä. Kelasin et haa, tiilenpunainen pitäs tulevan huivin olla. Ei oo löytyny sitä oikeeta väriä. Eikä löytynyt tälläkään kerralla. Prkl. Sit kekkasin, ite värjätty lanka. Se kokosininen. Ei oo tiilen värinen ei, mut hyvän värinen kuitenkin. Jessss! Kunnon hoitoaineliotus vienee kutittavuuden..
ENIVEI, saan olla ylpee itestäni. Mukaan tarttui vaan kakkosen pyöröpuikot. Ne oli -50%. Aika ylpee oon kyl. Niitä menin sinne oikeestaan hakemaan. Mun Mayflover alkaa olee valmis ja nyt on pakko päästä neuloskele lisää. Ei sillä, mulla on vielä "muutama" huivinranka tossa kesken xD Kelasin tehdä Aeolianin sille mudelle. S-kokoisen.
MayFlower on viimesen chartin puolessavälissä
Alotin eilen tekee Travelling womania. Lanka on kool-aidilla värjätty tico-tico.


Koskaan ei pitäis mennä pms-monsterina bussiin...tai kauppaan..tai ylipäätään minnekkään ihmisten iloille. Alkaa vaa ärsyttää aikuisten ihmisten käytös. Mennessä ogeliin bussissa oli ruuhkaa. No, ei se ihan sillai tupatentäynnä ollu mut kuitenki sillai et jokaisella kahen paikalla istu joku. Noh, mummopaikalla istu sellanen 40-50-vuotias mies REPPUNSA vieressä.Tottakai niin et ite istu ulommalla penkillä ja reppu oli ikkunapaikalla. RAA. Vitun tyhmät ihmiset!! En voi käsittää, täydessä bussissa!! Luulis et ku lähtee dösällä jonnekki ni ottaa sen riskin et vieras ihminen saattaa istua viereen ja pahimmassa tapauksessa sille vieraalle saattaa joutua sanomaan yhden lauseen.."anteeksi, jään seuraavalla....kiitos". K-a-m-a-l-a-aaa! On se kuitenki turvallista istua siinä reunalla repun vieressä. NNOH, bussiin nousi topakan näköinen vanhempi rouva. Oli pakko nauraa ääneen ku täti tuli miehen viereen ja tokas "Mie tulen tuohon siun vierees nyt istumaan, laita se säkkis lattialle siitä!" *tuhinaa ja muminaa miehen suunnasta* "No kiitoksii vaan, on se kuma ku aikuiset ihmiset ei osaa bussissa matkustaa!" Äijä meni IHAN punaseks ja Mimmi repes niin pahasti! Äijä vaan heitti mulle pahaa öögaa. LöööL. Must tuli välittömästi tän kukkamekko mummon suurin fani! Oikein! Hyvä mummo!  
Meille opetettiin jo ala-asteella kuinka bussilla matkustetaan. Olin liikuntaluokalla ja meidän opettajana oli eräs no, ihan tunnettu, jalkapalloilija. Ope oli varmaan kaks metrii pitkä ja hänellä oli melko kova ääni. Joka kerta ku mentiin koko luokka jonnekki ni ope piti kyl huolen siitä et bussissa käyttäydyttiin kohteliaasti. AINA jos tuli vanhempi ihminen bussiin ni jonkun piti antaa paikkansa pois et vanhus pääsee istumaan. Jos ei noussu ni ope huus bussin perältä et "*Lisää nimi tähän* pylly ylös penkistä! Sä oot nuori urheilija, sä jaksat seistä loppumatkan!" Ei mitään väliä vaik olis ollu sylissä sukset, pulkka ja luistimet, paikka oli annettava. Se oli niin noloa ku maikka tollai kiinnitti koko bussin huomion suhun! Nyt ku mietin ni tajusin et sehän ihan tahallaan puhu niin kovaa, et menee viesti perille! Neljännellä luokalla ei open enää tarvinnu huuta, kaikki osas automaattisesti antaa paikan pois. Maikka vaan nosteli peukkua ja hymyili. Oivoi.

ps. Parasta nyt: Illan leffatreffit.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti