torstai 15. syyskuuta 2011

Värjäysfiilis



  Pitkästäaikaa tuli taas värjäiltyä. Tilasin maanantaina mieleni virkistykseksi KoolaidWorldistä muutaman pussukan väriä. Tulossa on vihreetä ja sinistä sekä jotain random energiajuomajauhetta jota ajattelin testata myös. Niistä lisää sit ku kusti saa ne mulle roudattua.
Apua äkkinäiseen värjäyshimoon sain porukoilta. Nappasin mukaan valkoista Tempoa ja harmaata random-villalankaa.
Ensimmäinen väri-erä sisälsi puolitoista vyyhtiä Tempoa ja cherry Kool-aidia. Väristä tuli toooosi hailakka. Ei siinä mitään, luraus etikkaa ja happoväriä päälle.
Tällainen siitä sitten tuli. Edelleen pikkasen hailakka Silkkivärit on vielä testaamatta jos tuntuu ettei väri sit kuitenkaan miellytä.

Kakkos erässä testasimme sinisiä. Lankana Tempo. Uskokaa tai älkää mut nää vyydit oli samassa kattilassa! Tämä on värjäyksen ydin. Koskaan et voi tietää millanen lopputulos on. Toi vaaleempi on niin mielettömän makee et huhhu! Väri vaihtelee haaleen vaaleensinisestä turkoosin kautta tumman siniseen (kuvassa näyttää ruskeelta). Tummempi on on toki kaunis myös. Väri on paljon tasaisempi, vaaleensinisestä tumman siniseen. Happoväriä ja extempore testaus pastaväriä!

Tummempi. Yläkuvassa todellisemmat värit.

Vaaleampi.
Pastaväreistä innostuneena kolmas erä vain ja ainoastaan punaisella (rose? vai pink?) pastiksella. Tempo ja harmaa random villa.
Harmaasta tuli ihan mielettömän söpö! Vanha roosa pienillä värivivahteilla! Näen tän huivina jossa on nätti pitsikuvio! Toisesta tän erän langasta en saanu hyvää kuvaa joten...saatte arvailla xDD

Pretty Pretty!

2 kommenttia: