torstai 8. syyskuuta 2011

Kaulureita

Bussineul vol 1932739 on valamis! Lankakaupassa väriyhditelmä näytti yliherkulta, neuloessa aloin epäröimään ja nyt ku tää on valmis ni mielestäni värit on ihan jees. Tulee tosiaan käytettyä tuota mustaa nahkista (elämäni ehkä paras ostos <3) harmaan tai mustan paidan kanssa ni ihan kiva, että saa vähän väriä elämään muullakin tavalla ku kenkiä vaihtamalla. Lankana käytin Viking of norwayn Froyagarnia pinkkinä ja turkoosina. Molempia jäi vielä puoli kerää. Tuumasin et käyn Lankamaailmasta viel valkosen ja teen jonku kuviollisen pipatsun.Malli on sama ku edellisessä (sitäedellisessä) eli Color Theory cowl.On kyllä hyvä malli. Jämälankanöttöset tulee saamaan kyytiä ku yhdistän valkosen seiskaveikkajämäkerän kanssa.
 Sain eilen duunissa inspiraation yhden duunikaverin inspiraatiosta xD Ompelin kaulurin. Jämäpalalaatikossa oli yhden nuken mekon lyhennyspala ja siitä se ajatus sitten lähti. Tää on jotain villa (akryyli?) sekotetta ja kaulassa supermukava.
 Pala oli jotain 160 leveä ja vajaa puoli metriä korkea, joten sain tehtyä kaksi. Toisen annan jollekin, tai sit pidän itse. Jos olisin ollu oikein viisas ni olisin laittanu toisen toisinpäin, niin ettei nää olis ollu samanlaisia. Noh, enskerralla
Pistin siis palan puoliksi ja taitoin vielä kaksinkerroin. Helppoa ku mikä! Ja hienokin vielä xD

ps. Vittumaisinta nyt: Ihmiset jotka märehtii VIISI vuotta vanhoja asioita aka. paskanpuhujat
Mut onneks on tällanen biisi

2 kommenttia:

  1. Tietenkin annat sen toisen minulle, rakkaalle sisarellesi! ;) Ihana kauluri, kertakaikkiaan.

    VastaaPoista
  2. No niin mä kuule vähän tuuminkin xD Otan teidän molempien tyttösten kaulanlämmittimet messiin ens NB kerralla

    VastaaPoista