tiistai 27. syyskuuta 2011

Vuosi -05

Long time no see, long time no ABC.
Käytiin Sulkkusen kanssa kirpputorilla myymässä. Edellisenä iltana mun kahdenkymmenen neliön kämppä oli täynnä tavaraa. Harmi vaan, ettei vaatteita sit kuitenkaan menny juuri ollenkaan...hmph. Kälyttimien lastenvaatteet ja matot meni kaikki. Väärä yleisö meille. Rakas sisareni vinkkasi hifkihallin kirpparilla menee """nuorten""" vaatteet paremmin. Sinne siis joskus tässä nyt sitte uudella innolla. Onpahan kamat hinnoteltu ja laatikoitu jo valmiiks xDD

Muuttolaatikoitakin ollaan pikkuveljen ja Sulon kanssa pyöritelty paikasta A paikkaan B tässä pari viikkoa. Voi että ku löysin eilen jotai vuonna 2005 kirjotettuja teiniangsti "kirjeitä". Mun tekis mieli sanoo sille 16-17-vuotiaalle tyttöselle, et vuoden (tai parin) päästä sä löydät maailman ihanimman pojan joka tykkää susta just tollasena ku sä oot. Sä et oo ruma, etkä paska. Se kahuu sua kauniiks, sen mielestä sulla on tosi hyvä pylly eikä se välitä vaikka sun iho ei oo maailman tasasin. Pojan mielestä sä oot jopa paremman näkönen ILMAN meikkiä!! Kelaa! Sä huomaat saman asian itekin. Sille pojalle sä voit kertoo ihan kaiken eikä se siltikään ajattele susta mitään pahaa. Se lohduttaa sua kun olet surullinen ja pitää aamuisin sylissä. Se saa sut nauramaan. Se saa sut onnelliseks.
Pojan lisäks sulla tulee vielä olemaan kolme tosi rakasta ystävää joille sä voit kertoa ihan mitä vaan. Siis ihan kaikkea lohjenneesta kynnestä maailmanloppuun! Yks rakas ystävä on ehkä kirjotushetkellä toooosi kaukana, Toinen liian lähellä ja kolmas sokeasti rakastunut paskamaiseen jätkään.Unohtamatta tietenkään niitä mahtavia ja ihania tyyppejä, joita sä tuut vielä parin vuoden sisällä tapaamaan.
Näiden lisäks sulla tulee olemaan kaks iiihanaa siskontyttöä ja yks maailman söpöin veljenpoika. Sun sisaruksetki on oikeesti ihan hyviä tyyppejä.
Usko mua, sä tulet vielä kirjoittamaan ylioppilaaks, vaikkka se ruotsin maikka onkin helvetin ärsyttävä! Kaikki järjestyy vielä! Yritä nyt vaan kestääja unohda ne idiootit ihmiset jotka puhu susta joskus paskaa. Sun ei tarvii olla tekemisissä niiden kanssa enää ikinä.
Oivoi, tässähän ihan herkistyy.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti