tiistai 14. helmikuuta 2012

Tervetuloa Meille

 Oon nyt tylsyyksissäni pari päivää surffaillut blogeissa. Lähinpänä sydäntä on tällähetkellä sisustusblogit. Just ne, joissa esitellään vitivalkoisia lastenhuoneita, Brion leluja, valkoiseksi maalattuja puulattioita, Iittalan design laseja, ylipäätänsä kaikkia kauheen kalliita design tuotteita, sulkia, Pentikkiä, karvalankamattoja, laatikoita joissa lukee mitä siellä pitäisi olla sisällä, siistejä keittiöitä viinibileiden jälkeen, hallittua kaaosta, valkoisia keittiön mattoja, rosterisia kodinkoneita, massiivipuisia huonekaluja ja ylipäätään siistejä koteja. Ajattelin nyt kantaa korteni kekoon.

Meidän koti, kaksio Idyllisessä länsi-Helsingissä:
 Näkymä keittiöstä. Keittiönpöytä on jostain Sulon faijan lapsuuden kodista ja pöydälle sirottelin taxfreestä ostetut karamellit. Kalenteri täytyy olla esillä. Sakset on aina tarpeelliset. Nenäliina on tärkeä jos on nuha. Taaempana näette kierrätyskeskuksesta ostetun sohvan, jossa nytkin kirjoittelen tätä. Pöllöt kuuluu sohvalle. Sohvan taa olen asettanut väripilkuksi iksun punaisen lack hyllyn.
Sohvapöydälle olen asetttanut pieneksi rykelmäksi puikkopussin, kolme erilaista lasia, suklaalevyn, kaket sekä PleikkaKolmosen ohjaimen. Puikkopussi näytti jotenkin rykelmään kuulumattomalta, joten päätin sitoa sen ympäristöön sirottelemalla keskeneräisiä neuletöitä lattialle. DVD hyllyt on iksusta (toista ei näykään kuvassa), Sulo sisusti Planets of the apes boksin ja jonkun muun puulaatikon kivasti tonne hyllyn päälle. Kokonaisuutta sitoo Star Wars julkka, josta ei ole poimittu sisustukseen värejä. Liuku-ovi on myös kauheen kätsä.

Näkymä toiseen suuntaan. Vähän lähikuvaa tarvikkeista ja pieni pilkahdus keittiöön. Lattiat ovat muuten aivan ihanat valkobeigemustat muovimatot. Ei haittaa jos vähä salsaa tipahtaa. Jääkaapin oveen on hirveen käevä tyrkätä kaikki mahdolliset, hyvästä sarjakuvastripistä keikkalippuihin. Sukulaislasten piirustukset ja kuvat säilyy myös tallessa. Jääkaapin vieressä on hirveen helppo säilyttää kananmunia, öljyä, muroja, etikkaa, viinietikkaa, kaakaojauhetta, valkosipulia ja popparin jyviä. Leffateema jatkuu olohuoneen puolelta pikkusen keittiöönkin. Kangaskassit ovat jokaiselle eko-ihmiselle Must. Keittiössä meillä ei ole valoa, joten jokainen saa kuvitella sen iha itse.
 Makuuhuoneessa meillä vallitsee rauhallinen tunnelma. Ruskea tuoli on kirpparilta, erittäin kätevä pikkuvaatteiden vaatteiden säilytykseen. Mustassa tuolissa on tilaa myös isommalle vaateparrelle. Vaatekaapit ikeasta. En kyllä tiedä miten kauan laatikkojärjestelmä enää kestää mun Designer vaatteiden tursuilua. Sängyn päädyssä jatkuu PopArt teema, Beatles laulaa. Muut kalusteet ovat ikeasta. Lakanat ovat designia.
 Lundia hylly on jokaisen nuoren parin luottohylly. Siinä on tilaa säilyttää kaavoj, villasukkia, cd-levyjä, sarjakuvia, vöitä, SpongeBob ilmapalloa yms muuta kamaa. Huomatkaa kuinka olen stailannut kivasi iksun arkunpäällisen Vertigo julkan kanssa. Julkan väreistä poimin myös mustan. Arkussa säilytän lankoja. Olkkarissa on sitte toinen lanka-arkku.

 Sitten pompataankin eteiseen. Kengät ja pipot ylähyllyllä, huivit iksun huivitelinessä (osa lattialla). Toi meidän Sulo on pieni kenkäfriikki. Voisinkin joskus avata teille meidän kaapit, jotta näette niiden kenkälaatikoiden määrää. Vuoden aikojen vaihtelu näkyy meillä takkien määrässä. Naulakon alla olevasta vanhasta puhelinpöydästä näkyy vetolaatikot.
Eko-ihmisinä myös lehtien kierrätys on meille tärkeää.
No nyt jäi muuten vinyylihylly pois! Saatte sen vielä ehkä joskus.
Kylpyhuonetta en ole vielä kerennyt stailata. Ajattelin poimia muutaman värin pyykkipusseista tai ehkä noista kuukauden kuivumassa olleista värjäyksistä. Kylpyhuoneeseen olen tuonut viidakko tunnelmaa vajaan kahden metrin korkuisesta huonekasvista. Ajattelin tähän ehkä sellasia LAUNDURY- merkittyjä laatikoita, jottei vieraat vaan erehdy luulemaan vaatteita puhtaiksi.

Siinä se suurinpiirtein oli sitte.
ps. Eniten vituttaa: Sisustusblogit

1 kommentti:

  1. Piini laittoi maililla ihanaisen ja mieltä lämmittävän kommentin!:

    "KIITOS TÄSTÄ Tervetuloa Meille-PÄIVITYKSESTÄ!
    Ihanaa että joku kertoo millaista meillä kaikilla oikeasti on :D
    Kiitos siis päiväni pelastuksesta ja kyllä, sinulla on kodikas koti :)
    Oikein mukavaa viikonloppua sinulle!
    Kirjoituksiasi on mukava lukea!"
    ISO KIITOS :DD

    VastaaPoista