sunnuntai 12. helmikuuta 2012

Viikonloppuja

Mä oon viettäny joka tytön ja pojan unelmaviikonloppua. Perjantaina oltiin Disney on ice jääshowssa, lauantaina Sulon kanssa Korkeesaaressa ja sunnuntaina ei tarvinnu tehdä yhtään läksyjä tai siivota.
Jääshow oli ihan mieltsi. Meinasin monta kertaa purskahtaa itkuun ku se oli niin oosöm ja kummityttö kolmevee oli nii liekeissä. "Mimmi! Tää on auwowa! Mimmi! Nyt on Awiel! Heeeeeeei, sullahan on Awielin tukka!"  Tanssittiinki sit Empulan kanssa melkeen koko kotimatka. Show nimittäin päättyi suureen juhlaan, jossa jokainen trinssi tanssitti omaa prinsessaansa. (Sit ku mennään Sulon kanssa naimisiin ni haluaisin et sil olis Erikin juhlapuku, junou valkonen takki ja siniset housut...ei kuulema tuu tapahtumaan. V*ttu) Ekaluokkalainen otti vähän coolimmin..."vähän".Valitettavasti mun kameran akku kuoli kylmässä, joten en saanut yhtään kuvia :///
Korkeasaaressa oli kivaa. Sou faar KS-teoria ei oo vielä toteutunut (väh. viikko saaressa vierailun jälkeen tulee ero tai iso riita), hyvä näin. Suosikkieläimet:
 Eläintarhassa oli kameleita, joiden kyttyrät höllyivät ku ne käveli.
"Tiesittekö muuten, että nämä liskot elävät ikuisessa toukka-asteessa." <3 Perhe-iloinen <3
Plus Pikkupanda joka nukkui ja laiskiainen joka oli niin korkeella etten saanut kuvaa.

Asiasta toiseen. Apis Dorsata on valmiiiiis. Ohje löytyy ömöm muistaakseni viime syksyn (?) Knittystä taikka sitte ihan vaan raverlystä.
Lankana käytin Novitan Floricaa (josta mua varoiteltiin), jota meni pikkasen päälle kaks kerää.
Ruotsin reissulla huivi oli tässä vaiheessa -->
Neulepinta on kuvassa tosi karun näköstä...MUTTA tasaantui kyllä sitte revittäessä.
 Langasta täytyy kyllä sanoa et ihan jees perus juttuihin. Huiveihin meinaan, pipoo en lähtis tekemään. What!? Onks tää 100% villaa!? En olis uskonu...seiskaveikkakin tuntuu villaisemmalta..no, kai se on uskottava. Täytyy vielä mainita, et liotuksessa lähti väriä yllättävän paljon..
Varastossa olis vielä ainakin viis kerää..ostin nimittäin 700g pussin vääräkierteistä.

 Kaulaan kieputettuna kuvio katoaa. Onneks väri näkyy xD Väri, joka on oikeimmillaan ylimmässä kuvassa.
Aion tehdä vielä toisenkin sit joskus. Sellasesta langasta jossa ei noi kierteet erotu. Se toinen Apis tulee olemaan myös sellainen, jossa luetaan ohjetta tarkemmin. Loppuakohden sekosin nimittäin riveissä ja meinas kavennuksien kohdalla tulla hiki. Selvisin onneks.

ps. Parasta nyt: Kummitytön tulevaisuuden ammati: "Musta tulee isona Helinä keiju"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti