perjantai 24. helmikuuta 2012

Pari pipoo

Aluksi tuumin, et höh mitä kummaa tos Rikessä voi nyt olla?! Kaikki teki niitä ja kehu. Tartuin puikkoihin ja haaa! Aivotonta! iiihanaa! Vihdoinkin tarpeeks yksinkertanen Game of thornesia varten! (vaikeita nimiä, kuka oli kenenki veli ja kenen puolella toiki nyt oli, ilmeitä jotka kertoo tuhat sanaa... junou).
Nyt oonki sit vääntäny jo kaks rikkeä ja ainakin yks on tulossa vielä. Mulla on nyt kolmen viikon koulutuspäivät käsillä, enkä jaksa istuu koneella seittämää tuntia, joten näytön takana on kiva neuloo jotain, joka on helppo heittää lattialle jos kouluttaja sattuu hiipimään lähelle xD
Vaaleenpunanen on Grooven jämistä kakkosen puikoilla, sininen seiskaveikkaa. Vaaleenpunasen tein ihan ohjeiden mukaan ja toi lopputulos on ehkä vähän "mansikka". Siniseen otin rennomman meiningin ja loin sopivasti silmukoita.
Päässä aivan mahtis.
Nää on sit Windchieffejä. Vihree on kokoa Medium, 4mm puikoilla ja mun makuun vähän turhan lörppänä. Lankana Jussi.
Keltanen on sitte Small, kolmosen puikoilla ja päähän hyvä. Tykkään enemmän tollasista sivulta kiree, päältä svengaa tyyppisestä piposta. Alotin kuvio osuuden täällä koulutuslaitoksen aulassa (kyllä, kaikki luulee et nakuttelen työhakemuksia, muhahaha) ja en sitte muistanutkaan siirtää silmukkamerkkiä niin et kuvio kiertää. NOH, enköhän mä kestä. Lankana on muuten Florica. Ei oo mikää paukkupakkasten pipa, mut näin plussakelillä oikein mainio. 

Hihii! Jatkan työnhakua (lue:neulomista).

ps. parasta nyt: Tuleva viikonloppu, joka  pitää sisällään mädäriä siiderin+rakkaiden ystävien kera ja urheiluryhmän reunionin.

2 kommenttia:

  1. Hienoja pipoja! Täytyy kokeilla itsekin.

    Viikonloppusuunnitelmasi kuulostaa kivoilta. Pitäkää lystiä :)

    VastaaPoista
  2. Kokeile ja koukutu xD Kaikki ne ihanat puolikkaat kerät saa nyt kyytiä

    VastaaPoista