sunnuntai 27. toukokuuta 2012

Käytätkö raidallisia housuja?

Kyllä jos saan heittää sinua kakulla!

 Käytiin Sulon kaa vähä kirppuilemassa vuoden ekaa kertaa Vermooossa. Tälläkertaa myyjiä oli tosi paljon. Tavaraa...noh, lastenvaatteita, vanhempaa väkeä ja romuja. Sulon mielenterveyden vuoksi en viittiny ihan jokaista mielenkiintosta rekkiä kiertää. Eikä se oikeestaan edes haitannutkaan. Kuitenkin jo päällepäin myyjästä näkyy millaista kamaa myynnissä saattaa olla.
Meillä on projektina etsiä taulu. Taulun pitäisi esittää henkilöä, mielellään kaljua. Voi olla tukkakin, muttei pitkä, ei partaa eikä mielellään viikisiä. Jos viikset niin pienet. Puhuttiin et Kekkonen olis hyvä, sais hienot linjat :D Taulun henkilön ei tarvitse olla sotasankari tai rikas. Eikä teos tarviis olla hirveen kallis. Vinkatkaa jos näette jossain kuvaukseen sopivan hahmon. Nainen käy myös, mutta miestä haetaan ensisijaisesti.

Sunnuntain kirputtelut painottui siis enemmänkin "heräteostoksiin kaikille", tavallisesta "ihanaa itelle"-aatteesta poiketen. Sulo löys Hullu-Antille jonkun kahden euron pelin (pleikka kakkoselle Metal Gear Solidin, josta tiedän sen että Solid Snaken vihollinen jossain osassa on ukko nimeltä Oselotti, joka ampuu revorvereilla ja naukuu) ja itselleen Hunter S Thompsonia. Yhdessä löysimme Jusalle Hipster-Spongebob teepaidan. Olisin halunnut sen itselleni :( MUTTA, kuten kuvasta näkyy, paita ei mene mun päälle.
 Itselleni olisin halunnut myös tämän Bättis sadetakin. Kui siisti takki voi olla?! Yhyy, koko siis 98/104. Muuten hyvä, mut hihoista lyhyt :D Ehkä sit ku jää Jusalta pieneks...
Näiden lisäksi paras löytö oli tää peli! Niin klassikko! Teini-ikää kovasti lähenevät tyttöset katto mua vähän oudoksuen ku hihkuin onnesta "EII!! TÄÄ ON NIIN KLASSIKKO. Maailman paras peli! Paljon pyydät?" Eurollahan se lähti. Peli on nimeltänsä siis 52 hauskaa kuvallista kysymystä ja vekkulia vastausta. Mä muistan kuinka me Emmin kanssa pienenä pelattiin tätä jääkaapin edessä ja meillä oli niiiin hauskaa! Kaks pakkaa, toisessa kysymykset ja toisessa vastaukset, toinen kysyy ja toinen vastaa päälimmäisellä kortilla. Yksinkertaista, mutta niin hauskaa! Pelattiin Sulon kanssa kaks kierrosta ja nauroin ihan kokoajan. Suosikkivastaukseni "Kyllä, kun olen pimeässä hiilikellarissa ja lakritsani on kadonnut"
Varo vaan Matsu, pääset tädin kanssa pelaamaan :DD

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti