maanantai 4. kesäkuuta 2012

Viidestoista

 Hmm, tässävaiheessa voisi kysyä: Kuinka monta kaulahuivia ihminen tarvitsee?
Ka'ana on tämän vuoden viidestoista ja kolmaskymmeneskuudes huivimanian tuotos (ensimmäinen pitsihuivi valmistui 3.4.2011). Puikoilla on kaksi huivia lisää ja kolmaskin suunnitteilla.
Kelasin nähkääs tehdä pikkuveljelle ja sen tyttöystävälle jokseenkin samanlaiset huivit. Groovet, meinaan. Kilkkinen sais mustapohjaisen ja Neppe valkosen. Kontrastilanka olis sama. Onks tyhmä idea? Kohta Kilkille ajateltu huivi on nipsuteltu ni sit näätte mitä meinaan. Isommat veljet on sen verran (kaikella rakkaudella) juntteja, enkä usko et ne pitäis palmikollista huivia. Vai?

Blogin nimeksi voisikin vaihtaa huiveij ja muuta jännää :D. Malli Raverlyn ilmasia ja Järnbon pitsilanlaa, Soukan Menitasta. Alunperin ostin langan ihan toista projektia varten...
Huivin "body" valmistui melkoisen vikkelään KIPpausreissulla ja Jaxia kattellessa. Pitsin kanssa oliki sit taistelemista. Tai no ei nyt sillai, mut piti pikkase keskittyy. En oikeen osaa sanoa muuta. Tää taitaa mennä kenkälaatikkoon odottamaan joulua, jonkun synttäreitä tai RakkaanYstävänPäivää.

Nyt hyökkään Groovailemaan partsille.

ps. Parasta nyt: Ei kassaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti