torstai 9. tammikuuta 2014

Kävisipä pian tuulemaan


Hei jee, neulon taas.

Paita on nimeltään Flax ja sen saa ilmasiks Raverlystä. Kokoja vauvasta vaariin, tämä on aikuisten ässä. Mallia muokkasin ihan vaan sen verran et tein olkapään lisäykset toisella tavalla. Muuten sitten urhoollisesti ohjetta noudattaen.

Lankana Dropsin Merino Extrafine, jota meni 400g. Ennen kastelua tämä oli semmonen jupukka. Että kannattaa ihan kunnolla kastella ja kuivatella tätä lankalaatua. Kuivauspaikalta löytyi ihanan pehmeä ja rentoutunut paita. Hihat oli jo ennen kastelua hiukan liian pitkät ja nyt ne on mallia crunge eli peukkureiät vaan ja keikalle (Not.)
Huomatkaa hiha (ja Optimus.) 



Voisin ajatella tekeväni tämmösen toisenkin, niin hyvin tää meni.


JA KYLLÄ minulla on uusi tukka. Lyhyt ja kiharainen lue:takkuinen. Onneks sain Sulolta 7v lahjaksi uuden hiusharjan, Lushin palashamppoota ja vaniljapirtelön tuoksuista hoitoainetta ni lähtee takut. Lahjoista paras oli kuitenkin muruseni itse askartelema mixtape. En oo koskaan ikinä saanu keneltäkään itsenauhoitettua c-kasettia.


ps. Päivän biisi

2 kommenttia:

  1. Onpa ihana eiperus-peruspaita! :) Ja tuo väri <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täysin samaa mieltä! Tekis mieli tehdä toisen värisenä tämmöne pikku miehelle taikka sitten toiselle, vähän isommalle pikkumiehelle

      Poista