keskiviikko 12. maaliskuuta 2014

Aivottomat

 Unohdinpa tuossa Arkadian Ulla merkinnässä kertoa itseni haastamisesta. Haastoin siis itseni neulomaan aakkoset omasta stäshistä. Eli mallien alkukirjaimet aasta ööhön neuloen. Langat omasta varastosta. Ullat oli AA.

Brainlessit on Bee. Lankana Zeldan dippaamaa kimmeltävää wild 'n freetä. Tossusankari nimeltään. Noin puolet 100g vyyhdistä meni näihin. Oikein mukava lanka.

Huomaan, että musta on näin vanhemmiten tullut kauhee harakka. Kaikki mikä pikkasen kimmeltää on hirveen ihanaa. Kraak!



Nimensä mukaan erittäin aivottomat oli nämä. Helppoa ja mielenkiintoista. Tykkään tuosta gussetin nurjien silmukoiden kolmiosta.

Mallia muokkasin ihan vaan pikkusen niin, että tein palmikon mulle helpompaan suuntaan. Tottakai, palmikot ilman palmikkopuikkoa. Bussissa kun neuloo ni helppous on kaiken a ja o. Eks je.

4 kommenttia:

  1. Hienot on, eritoten just toi kolmio. Jännityksellä odotan mikä malli tulee ceellä!

    VastaaPoista
  2. Hienot! Oon kans nää tehny joskus mutta tein liian pienet ja Se harmitti! Nyt harkitsen kyllä uusien tekemistä ja just oikian kokosia. :)

    VastaaPoista
  3. Voi kiitos kommenteista. Ja juu itsekin jännitän...Dtä tosin. Tuleeko tupladeet vaiko ei...jos saisian päätettyä kahdesta mallista. Varmaankin teen molemmat jokatapauksessa.

    Kakkosen puikoilla ohuehkosta sukkalangasta tehtynä tuli näistä varsin passelin kokoiset. Tykkään kylläkin vähän tiukemmasta villiksistä..

    VastaaPoista
  4. Upeat tuli näistä:) Tosiaan, luvallasi laittaisin kuvan dippilaarin galleriaankin:)

    VastaaPoista