perjantai 28. maaliskuuta 2014

"Mitä jos must tulis kisse?" - Kissa? en mä tiiä.

Aakkoset jatkuu. Deenä Diving in. Ohjeen alkupuheessa kerrottiin että tämä on hyvä malli stäshiin sukeltamiseen. Valitaan vaan kaksi toisiinsa sointuvaa lankaa ja aletaan paukuttaa. Sinänsä ei mitään uutta siis :D Uutta minulle tässä oli tuo raitakerros. Ei neulottukaan ees-taas-ees-taas vaan taas-taas-ees-ees. Olen sitö itsekin joskus miettinyt että minkähän näköinen pinta tulee jos niin tekee. No, ihan kiva. Uutta ja ihmeellistä oli myös tuo Picot-reuna. Onkohan se suomeksi piparkakku? Vai pykä? En tiedä.

Tälläkertaa sukelsin mutsin stäshiin. Anastin häneltä kaksi vajaata kerää Aubelitan Merinoa.
Voivoi kun oli kivaa lankaa tämä. Paksua ja pehmeää. Tokihan lankaa olisi voinut olla enemmän -> isompi huivi mutta hyvä tuli näinkin. Niin ja eihän se muuten mikään jämälankajuttu olisikaan jos olis paljon lankaa. Niih.

2 kommenttia:

  1. Ihana huivi! Mallikin kuulostaa hauskalta kokeilulta, voisi sopia kohtalaisen helppona/aivottomana minulle. Ehkä sitten, kun saan koukulle hypänneen torkkupeiton alta pois, sekin lankavarastojen tuhoamistarkoituksessa aloitettu projekti.

    Ihana myös tuo aakkoshaaste, pitäisiköhän joskus uskaltautua kokeilemaan? Puoliaakkoset edes? Vokaaliset? ;)

    VastaaPoista
  2. Kiitoksia! Huivi hakee vielä paikkaansa työtuolilla. Meneekö lahjaksi vai pitääkkö itse.
    Mä niin haluaisin myös tehdä torkkupeiton. Jonkun hienon. Ehkä sellaisen toosi räikeän. Sitten joskus...

    Ja todellakin kannattaa haastaa itsensä. Helpottaa seuraavan neulehomman valintaa kun tietää et """pitää""" tehdä seuraavaksi kirjain ööö. Helpottaa myös niin että heti kun """pitää""" tehdä jotain tekeekin jotain aivan muuta ;D

    VastaaPoista