lauantai 19. huhtikuuta 2014

Lapsen kehityksen kannalta on ryhävalas tärkeä. Oikea tai neulottu.


Katsotaanpas kuinka onnistuu blögin kirjoittelu tabletilla . Hirveen kätevää ku tuo Windows XP lakkasi toimimasta. Ajattelin että eihän se muutos mun elämää millään tavalla kosketa ja miksi kaikki meuhkaa. Aihe tuli ajankohtaiseksi eilen iltapäivällä ku mulle valkeni että fädääm läppärihän on nyt sitten sähkö elektroniikka romua. Pjärkele ku ihmisiä tällä tavalla kiusataan. 

Onneksi jokaiseen asiaan löytyy nykyään apsi ja nyt tätä kirjoittelun bloggerin omalla. Jostain pitäisi saada vielä tää tabun sanojen arvailu pois päältä... Että jos lauseissa sattuu olemaan joitain epäsopivia sanoja, syytän tätä laitetta. Myöskin kirjoitus asento tuottaa päänvaivaa. Tarkemmin sanottuna niskan ja ranteiden vaivaa.

ASIAAN.
Keväthän on tunnetusti juhlan aikaa. Onneksi tuli minulle flunssa ja sain parin päivän varaslähdön pääsiäistä vapaille. Oikeasti mulla oli kyl ihan kauhee olo. Itse asiassa viime maanantai tais siinä mielessä olla historiallinen päivä, etten neulonut ollenkaan! 

Eniveis. Tiistaina jo pää oli sen verran selkiitynyt et päätin aloittaa Kummiboin synttärilahjan tekemisen. Jaasonillehan olen perinteisesti tehnyt lahjat yhteistyössä hovisuunnittelijani Sulon kanssa. Tekeleet ovat kuulemani mukaan aiheuttaneet ihastuksen huokaisuja duden päiväkodissa. Äitinsä joutuu pitämään tarkkaa kirjaa asioista jotka Mimmi on tehnyt ja niistä jotka joulupukki on tuonut. Heh.

Niinsiis. Tämänkertainen lahja valittiin Yodan, turtlesin ja valaan välillä. Valas tuntui sopivan randomilta. Eihän tämä mikä tahansa valas olekaan, sehän on Ryhävalas. Rauli nimeltään. Ohjeen löytää ilmaiseksi Raverlystä hakusanalla Hazel the humpback. Ajattelin et parissa päivässähän lahja tulee väännettyä. Meni melkein viikko. No, ei haittaa, valmista tuli.

Huomatkaa myös Rauli Ryhävalaan hieno hattu, joka sekin on käsityönä valmistettu juovasta ja pienestä puuvilla suikaleesta. Raulin vaatimattomia mittoja ovat: 
Pituus 80cm
Paksuus 65 cm
paino 500g
Hatun korkeus 10cm
Oho, hups.

5 kommenttia:

  1. Ihana! Valas minun mereneläväkokoelmastani vielä puuttuukin. Pitänee laittaa tehtävien listalle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Äkkiä valasta siis tekemään! Lankaa kannattaa varata reilusti. Tuon tein siis ohjetta puoli numeroa pienemmillä puikoilla. Jäi mainitsematta..

      Poista
  2. Vastaukset
    1. Niin minustakin! Ihanaa ku sai vaan neuloo miettimättä. En haluais luovuttaa Tota...no, Se tuottaa Jlle enemmän iloa ja vie äijän painajaiset.

      Poista