tiistai 8. huhtikuuta 2014

..Ja tosi hienosti jaksoit sitäkin roolia esittää.

 Nyt tulee näitä aakkoshaasteen välihommia pikkusen. Valitsin Een ihan hyvin, tulossa takki. Äffä sensijaan. Huhhuh. Miksi oi miksi kysyy hän. Noh, kai se joskus tän vuosituhannen puolella valmistuu. Pjärkele.

Näillä sukkelssoneilla ei ole mitään tekemistä aakkosten kanssa. Arch-shaped-sock on nimeltään. Odotin jotain hirveen upeeta, mahtavaa, vallankumouksellista ja mitänäitänyton.


Ohjeen alkupuheessa hieno analyysi kuinka
tällätavalla  vinohkosti neulotut sukkelssonit istuu hirveen hienosti jalkaan ja on vähemmän venyvät. Nojaa. Sukathan niistä tuli. Ehkä sitten joskus jos teen toiset, teen ne huomattavasti pienemmällä silmukkamäärällä. Mun jalkaan nämä siis liian suuret. Jos tänään mulla olis ollu Sulon jalat käytettävissä olisin kuvannut nämä hänen kintuissaan. Oli muuten paljon paremman näköiset. En tullut kysyneeksi miltä tuntuvat jalassa.
Meillähän on aina sama keskustelu Sulon kanssa:
Mimmi: Anna jalka.
Sulo: EÄÄÄHHH mä pelaaaaan/katon tätä/luen/kuutelen musaa, *ojentaa kuitenkin jalan*

*Mimmi tunkee sukan Sulon jalkaan. Hän ei siis voi itse laittaa sukkaa jalkaan koska "sinä sen siihen halusit"*
M: No? Miltä tuntuu? Huomaathan että tässä sukassa on siitä mielenkiintoinen rakenne että blaablaablaa  hirveen hieno ja vallankumouksellinen eikö? No, No, Miltä tuntuu?
S: Sukalta.


 Vikahan tietysti aina on ohjeessa ja/tai langassa, ei neulojassa. HEH-HEH. Meitä ei nyt selkeesti ollut luotu toisillemme...siis minua ja kaarisukkia (vai viitatanko nimellä nyt kenties jalkaholviin?). Toisiksi ylin kuva esittää jalkapohjan jännää rakennetta.

Vois olla hirveen lystikästä tehdä toi jalkapöytä toisella värillä. SE olis hienoa.
Tulipahan tehtyä sukat, saa sitten joku isompijalkainen lahjan. JA mikä parasta, sain lykättyä sitä kamalaa Äffää. Oliskohan kotitonttu älynnyt neuloa sen loppuun? Tyrkyllä tossa jääkaapinoven edessä kangastakssissa ainakin ollu...

ps. Parasta nyt: Oon näin vanhimmiten alkanut tykätä kiiltävien asioiden lisäksi ihan pikkusen Jari Sillanpäästä. On vaan jotenkin niin mukavaa katsottavaa, ei siis ulkonäöllisesti niinkään mut jotenki se huumori ja esiintyminen. Joten parasta nyt: Jartsu...ja mansikat ja Rainbow/Pirkka suklaahippukeksit.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti