tiistai 20. toukokuuta 2014

Leo Jokela bailaa Kalastajatorpan pyöreässä salissa v1969

Hip hei ja hurraa! Ylistäkäämme rakasta Suloani ja hänen pieniä nörtti-ystäviään! Sain rakkaan läppärini takaisin! Samaan hengenvetoon kehoitankin teitä, rakkaat lukijani, heristämään voitokkaasti nyrkkiä pukumiehien suuntaan. Yrittivät tehdä hyvin palvelleesta koneestani romua. Saatana, minua ette vielä saa!
 Blögi-ongelma on nyt nujerrettu. Muita viimeaikoina nujerrettuja asioita:
- Migreeni.
- Migreenilääkkeistä johtunut ällötys ja paha olo.
- Tiskivuori.
- Pyykkivuori.
- Lakanaongelma.
- Talvi.
- Epäoikeudenmukaisuuden tunne joka johtui siitä, että minulla ei ole Tommy runolasia.
- Parvekkeen kukkalaatikko-ongelma.
- Neule-Plääh.

Tämä lanka meinasi muodostua ongelmaksi. Fluormania Coloria on tämä.
 Aloitin ekaks Coocie An kirjasta Wendelit. OIKEASTAAN aloitin Wendelit ekaks ihan toisesta langasta joka osoittautui liian pastelliksi omaan makuuni.

 Noh, uusi yritys Fluormaniasta. No, ei onnistunut sittenkään. Eräänä iltana kahvittelun lomassa paljastui että himoneuloja sisarenikaan ei saanut Wendeleitä onnistumaan. Vian oli oltava ohjeessa. Sukan raakile purkuun ja uusiin suunnitelmiin. Halusin langasta kuitenkin tehdä jotain ihan muuta kun sitä perus sukkaa. Tuumin myös sellaista, että kreisipalmikkokuvio hukkuu väreihin.

Loppujen lopuksi malliksi valikoitui Skew. Itseasiassa se oli ensimmäinen malli joka pärähti mieleen kun lanka kouraani pätkähti. Olis pitäny kuunnella itseään.
Sukista tuli mahottoman hauskat. Kameralla en osannut taltioida näitä mahtavia värejä.
Kantapäistäkin tuli huisin hauskat.

.
 Blögikuvaus oli hiukan haastavaa. Tottakai Mimmin pitää rämpiä heti sateen jälkeen metsään. Neiti istuttaa itsensä semi märän kaatuneen puunrungon päälle ja aloittaa villin pylly-tasapainoilun. Noh, tulipahan tehtyä tänäänkin vähän syvien vatsalihasten harjotteita. Note to self: Ota ens kerralla mukaan joku pyllyn alunen ja lantsarit.





ps. Parasta nyt:

"nyyh, ei niin"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti