perjantai 23. toukokuuta 2014

Sinun ihosi on totinen peitto

Parhautta on vapaus valita. Kirjoitan tätä postausta partsilla ilta-auringon lämmössä. Voin leikkiä olevani jossain ulkomailla. Hih.

Sopivasti helteille sain valmiiksi Easy cardiganin, joka on ollu mun räveltämö jonossa ihan liian kauan. Lankana Cascade 220 jota meni 4 tai 5 vyyhtiä. En oo nyt ihan varma meninkö laskuissa sekasin vai onko se yks vyyhti jemmannut itsensä jonnekin lankalaatikon uumeniin. Mä kyl luulen et viis..no, oli mitä oli.
Nimensä mukaan hyvin helppo neulottava. En nyt tiedä menikö nuo isot palmikota kaikkien sääntöjen mukaan, mutta tein itse ne nyt näin. Hyvä tuli.
Mitähän tästä keksisi sanottavaa?

Tuota nappilistan paikkaa pitäis vielä kolmannen kerran vähän fiksailla. En kumminkaan haluais et koko etuosa olis tuota pitkää liepukkaa. Niin että ulkonäkö olisi enemmän villatakki kun nakkisämpylä.

Tämä kuvaussessio oli mielenkiintoinen. Sadetta uhmaten hyökkäsin lähimetsään ilman hovikuvaajaa. Ekaks aattelin saada hirveen hienoja kuvia jättärillä. Mielssäin näin tilanteen niin, että kamera olis piknikpöydällä, lyyli kameran edessä ja lyylin taustalla hieno näkymä merelle. Pjärkele ku siihen mun unelmapaikalle oli joku ukko istuttanu ittensä ja vailla minkään näköstä hoppua istui kiikarit silmillään polttaen tupakkaa. Pöh. 
Toinen kuvauspaikka löytyi rantsulta. Yllätyin kovin, koska aina just sillä paikalla on paljon lintubongareita. Tälläkertaa pääsin jopa niin pitkälle et sain otettua yhden kuvan joka oli liian tumma. Kameran säätöjä tehdessäni mestoille paukkasi joku helvetin lintubongari. 
Kolmas kerta toden sanoi. Hyökkäsin Taikametsään ja lädin samoilemaan. Kameran istutin kannolle ja räps räps. Jeij.

1 kommentti: