sunnuntai 13. heinäkuuta 2014

Tilkkutäkki

Ohhoh, onpas taas viime päivityksestä vierähtänyt tovi. Sitä kun on ihminen lomilla niin ei ehdi. Huomenna taas iloisesti suunta kohti työmaata. Ihan iloisella fiiliksellä dollarin kuvat silmissä. Kahdeksan täyttä viikkoa aikaa takoa massia ja säästää. Suunnittelinpa jotain pientä lankakirppistä Raverlyn puolella.

 Olen minä jotain käsitöitäkin tässä viimeisen kolmen viikon aikana harrastanut. Tämä itseasiassa on vielä kesken, enkä tätä lomalla ole edes tehnyt. Kesken koska kääntöaukko auki. Kesken koska meni taas ompparin kanssa välit :D

Sain jostain ihmeestä kipinän tilkkutöihin. Lainasinpa muutaman kirjankin kolleegalta ja mutsilta. Tää on nyt tällanen ihan helppo alotushomma. Tilkut sosialisoin mutsilta joka alunperin oli ne ostanut ikeasta. Palat vaan sommittelin ja ompelin yhteen. Peitto ei ehkä kestä lähempää tarkastelua. Linjat ei nimittäin ole ihan suorassa. Voisin sanoa, että ne on enemmän vinossa kun suorassa. NOH, se on itsetehdyn näköinen. Tikkauksia en tähän sen kummemmin alkanut tekemään, verenpaineeni ei sellasta hommaa kestä. Taustalla Tarjoustalon halpishuopa.

Kaikista näistä vastoinkäymisistä huolimatta olen ihan tyytyväinen. Eilisiltana tämän alla Dr.Whota kattelin. Voisin kuvitella että on melko mukava sitten syksyllä ja talvella kun on oikein kylmä.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti