sunnuntai 29. kesäkuuta 2014

A dragon in crow's clothing


Teinpähän taas sukat. Ihan vaan välityönä.
Malli on nimeltään Chimaera ja sen löytää talven 2012 Knittystä. Lankana Piratenwollen sukkalanka Saksasta. Vaaka näytti 51grammaa.
 Malli oli mukava, varpaista varteen ja vähä jotain äksöniä matkan varrella. Parin ekan palmikon kierron jälkeen sukka näytti isolta. 
- SULOOO, mitä jos mä tekisin sulle sukat?
-No tee vaan. Millaset?
-No tämmöset *näyttää sukanalkua*
- Ne vois olla kuitenkin sellaset lyhytvartiset. 
Lyhytvartiset it is. Mallia muokkasin vielä siten etten tehnyt pintakuviota. Laitanpas nyt tähän itselleni ylös että nurjia silmukoita kantapään sivussa 14. 
En tiedä kuinka käytännölliset noi sivupalmikot on. Lähinnä siis jos pitäisi kengissä villiksiä. Ei varmaan kauheen mukavat.

Ensimmäinen sukka valmistui päivässä. Toisen sukan kohdalla muut neulehommat alkoi huutelemaan ja sukka unohtui pariksi päiväksi.
Sain toissailtana pienen muistutuksen muruseltani. Neuloin villatakkia sohvalla ja hanipöö työnsi jääkylmät kinttunsa vatsalleni.  "Sä et oo tehny mulle niitä sukkia". 
Nyt on Sulon kiva pelata jotain tietsikkapeliä vuotavan pervekkeenoven vieressä. Mikä parempaa, hän ei tule lämmittelemään jalkojaan minun vatsalleni. Kaikki voittaa.


ps. Parasta nyt: Black Keysin Turn Blue albuuuuumi ja Fables taas pitkästäaikaa.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti