lauantai 21. kesäkuuta 2014

Jääkiituri

Eräänä iltana ilokseni huomasin, että Netflixiin oli tullut neljäs kausi hyytävän ihanasta Whitechapelista! Sarjojahan ei tietenkään koskaan ikinä katsella tyhjin käsin. Viimeksihän duunasin Murhamysteerin. (Myönnettäköön, säästelin chapelia ja näitä tehdessäni tuijottelin myös Ryhmä Pullmanina...sarjaa josta Sulo minua pilkkaa. Muttaku se on niin hyvä ja hauska ja ne hahmot on niin hassuja ku ovat vähä vanhempia herrasmiehinä ja murhiakin.) Huomatkaa etualalla uudet popot.


Tällä kaudella jatkoin Aakkoshaastettani. Hoot on vielä vaiheessa, nämä Iit. Ii niinkuin Ice Glider. Löytäjät löytää mallin Raverlysta. Mallineule oli helppo, muttei jäänyt mieleen. Meinaan siis että piti olla tabletti sylissä. Ei siis bussineuleeksi. Suureksi ihmetyksekseni ensinnäikin ilmaiseksi, toiseksi projekteja näillä Tammikuussa julkaistuilla sukilla neljä! Nyt taas yhdet enemmän, hurraa!
Juhannussateiden välissä ehdittiin hovikuvaaja Sulon kanssa mennä private beachille sukkia kuvaamaan. Kovin montaa hetkeä ei aurinko paistanut. Lomalaisen hyvänä kellona toimii sää. "Sitte ens sateen jälkeen kävellään sinne kinkkiin hakee safkaa". Syöty on ja nyt taas sataa.
ps. Parasta nyt: Löhöily ja Plants vs Zombies.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti