torstai 9. lokakuuta 2014

Muistot muovikasseissa

Olen tehnyt uuden aluevaltauksen! Tein Sulolle Spurgut Knittyn ohjeella. Hidden gusset mittens on oikea nimi. Kaikista suurimman koon mukaan tein ja sitten tietenkin vähän mukailin armaani muotoja. Yläkuvassa hanskat sopivissa handuissa, alakuvassa lörsköttää mun käsissä. Lankana Madame Tricote Merino gold (eli Mummo), mikä yllätys.

Nämä hanskat on nähneet vähän maailmaakin. Aloitin nämä ihan kotosuomessa, sitten ne lensivät Dubliniin, matkustivat bussilla Galwayhyn, matkustivat bussilla Limerickiin, matkustivat bussilla takaisin Dubliniin ja vielä takaisin kotiin. Hyvin montaa kierrosta en reissussa näitä kylläkään neulonut.

Harmittava takaisku sattui toisen hanskan kohdalla. Koska ohjettahan ei voi noudattaa vasurin hanskasta tuli ihan vahingossa sellanen kun ohje käskee. En voi käsittää. Tämä taas johti siihen, että oikean handun tumppu on erilainen. Annoin Sulolle hanskojen käyttöohjeen: pitää niitä niin päin että virhe menee kämmenen puolelle. Hölmö ei huomaa eikä viksu sano mitään.

Ohjeesta poikkesin siis sillätavalla että, neuloin tuon joustinmen siirtosilmukan täysin eri tavalla. Ohje käski jotenkin hirveen hankalasti ekaksi lisäämään ja sen jälkeen heti seuraavat kaksi silmukkaa kavennettiin. Ei mitään järkeä. Samalla vaivalla siirtelen vaan silmukkaa palmikonkierrolla. Hmph. Tein varmaan KFBn jotenkin väärin kun tuntuu että siihen kohtaan tulee reikä....

Nyt onkin sitte Räveltämön jononi saanut jatkeeksi hanskoja ja spurguja. Kivaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti