maanantai 6. lokakuuta 2014

Värihyväily


 Ostin (yllätys yllätys) Irkuista, tarkemmin sanottuna Limericistä, itselleni farkun sinisen keinonahkatakin. Huivihan siihen pitää olla. Vaikkakaan takilla ei nyt varmaankaan tänävuonna enää kovin montaa käyttökertaa ole. Ens keväänä sitte. 

Huivimalliksi valikoituin Color Affection. Tämä taitaa nyt olla kolmas colori jonka teen. Lankana käytin kirpputorilta ostettua random mustaa villalankaa, Pirkanmaan käsityön Ohutta pirkkalankaa sekä Novitan Polkua värissä Munakoiso. Huivista tuli siis kokoonsa nähden hyvin kevyt. Raverlyn mukaan lankaa meni yhteensä vajaa 500m.

Pirkkalangasta pitää sen verran sanoa että päästi melkoisesti väriä. Tämä väri on nyt (tietääkseni) ensikosketus kyseiseen lankaan. Sormet oli ihan smurffit. Toki vyötteessä oli maininta "ei suositella suurille pinnoille", en mä nyt arvannut että ihan noin paljon vuotaisi. Ratkaisin ongelman kylmästi katkaisemalla langan kesken työn, vyyhditin kakun ja liotin. Useampaan kertaan sain vedet vaihtaa. Operaation jälkeen ei neuloessa jäänyt irtoväriä sormiin juuri ollenkaan. Olis ihan heti alkuun pitänyt tajuta liottaa. Noh, ens kerralla sitten. Jännittävää kyllä, en huoma että lanka olisi mitenkään haaleampaa "värin vähennyksen" takia. Hyvä lanka noin niinkun muuten kyllä.

Sitä kai sitten pitää pikkuhiljaa ryhtyä miettimään mitä sitä lahjoiksi kenellekin antaa. Niin ja tietenkin täytyy alkaa suunnittelemaan syntymäpäivä tarjoiluja...Huoh, niin paljon hommaa :D

ps. Parasta nyt: Eilen kävin Skype keskustelua ja sain huomata että keskustelu kumppanillani oli minun tekemät sukat jalassa. hihi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti