lauantai 29. lokakuuta 2011

Laukkuja

Ihanuutta ku on ompelukone ja kaikki tarvikkeet samassa paikassa! Parhautta lisää myös se, että ''saa'' touhuilla rauhassa omia juttuja. Sulolle tuli alkuviikosta Batman peli jota se paukuttaa joka ilta ni ei sekään oo kokoajan häiritsemässä ;)
Nyt on päällä joku ihme laukkujen ompelu kausi. Kausi sai alkunsa ku näin mutsin vanhassa ompeluhuoneessa ikivanhoja ulkoilukankaita. Sellasia oikeen pätäyttäviä kasarikuoseja. CTRL tyylisiä, sellasia oikee värikkäitä. Miks ei enää tehdä niin raikkaita kankaita?
Ongelmana oli se, ettei mulla sillä hetkellä ollu sopivaa kaavaa. Kankaat jäi kellariin. Reippaana tyttönä en jäänyt tuleen makaamaan vaan ostaa täräytin Burdan kaavakirjasta ihan perus kassin kaavan. Tää harmaa on ensimmäinen kappale. Eihän nyt kokeiluversiota voi tehdä niin upeista materiaaleista xD Kangas on jotain vaatetussamettia ja vuorena käytin potkulautailija puuvillaa. Kävin tän kanssa kaupassa ja oikein on hyvä malli. Hantaakit on sopivan pituset sillai et jos kantaa suoralla kädellä ni ei pohja laahaa maata. Tavaraakin tänne mahtuu ihan kivasti.
 Kakkosversion uskalsin jo tehdä 'oikeista' kankaista. Mielestäni tästä tuli tooosi kiva :D Kakskytviismiljoonaa variaatiota on jo mielessä. Heijastimia, taskuja, pitsiä, paljetteja, isompaa, pienempää, erilaisia hantaakeja, vuorikankaita....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti