perjantai 14. lokakuuta 2011

Perjantai

Hiphei vaan!
Mullapa oli sunnuntaina synttärit! Ikäkriisi! Sama kriisi iskee joka vuosi xD Onneks mulla on kolme vanhempaa sisarusta, ni en kumminskaan sitte tunne itteäni niin kauheen vanhaksi..
Sillon ku isommat sisarukset täytti 24 ni ne oli NIIIN vanhoja. Aikuisia jopa. Sillon ku oltii yläasteella ni lukiolaisetki oli muka hirveen aikuisia. Muah. Ei oo autoo (ei edes ajokorttia), omaa taloo, lasta, "virallista" ammattia saatikka koiraa. Enkä ole edes naimisissa. Yhtä kujalla niinku ennenki xD. Huah.

Kujalla on myös neulehommat. Niin paljon ihania lankoja, niin paljon kivoja malleja...kaikenlisäks saatoon Sulon mutsilta printteri ni ohjeiden tulostelu on vaarallisen helppoa xD Oikeestaan mulla on melkeen jo oikeus alottaa uusia hommia ku edelliset on joko purettu tai melkeen valmiita. HEH.
Itseasiassa alotinkin tänään  uuden stripe studyn, hups. Eilen illalla tein yksvärisen alun ja tänään mun piti ihan vaan pikkusen kokeilla miltä näyttää.. Lankana tähän uuteen käytän mustaa  Nallea ja sateenkaaren väristä vironvillaa. Tosiaan ekaks piti tehdä ihan vaan värinvaihtumiseen asti...OOOH, ihana vihree, teen nyt viel tän. Sit tuli telkusta koirakuiskaaja ja tuumasin et nooooh katon viel sen ja neulon, sit pitiki alottaa uus kerä ja tehdä "vaan keltaseen asti". Pian huomasin et kello on yks iltapäivällä enkä oo tehny mitään muuta ku stripe studya.Puolustuksekseni voin sanoa et mulla ei oo yhtäkään tyhjää laatikkoa mihin olisin voinu pakata näitä tarvikkeita...sitäpaitsi kaikki muu paitsi langat on jo pakattu xD Enkä voi sille mitään et hoitokodin tädit ei oo tuonu tyhjiä yöside laatikoita... oivoi.
Onneks huominen on kokonaan vapaa..saan ihan luvan kanssa neuloo tai ommella aamupäivän,  leipoo iltapäivän ja koko illan juhlia synttäreitä rakkaiden ystävieni seurassa. Juhuu!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti