keskiviikko 5. lokakuuta 2011

Väreij ja kokeellista tiedettä

Mun Kool-Aid worldistä tilaamani setti tuli muutama viikko sitten! Jeijjj! Lemon lime, Berry blue, Grape, Pink lemonade, Soarn strawberry lemonade...niin ja kaks erilaista vitamiini/urheilujuomaa! 4c "c-drive" lohikäärmehedelmä ja acai marja sekä Crystal Light OTG Pink lemonade. Ajattelin et jos näitä kerran myydään ko nettikaupassa ni kai niillä voi sit myös värjäillä. Ystäväni Google ei löytänyt ketään joka olis värjänny näillä lankoja...Olen eka joka dokumentoi asiasta. Jeij!  Stiplu tuli tehtyä siinä et otin kaks vaaleenpunasta..no eiköhän noille käyttöä löydy.

Päivän värjäysteemana oli vihreet ja siniset. Tosin teema taas ryöstäytyi käsistä ja kokeiluun tuli oikeestaan kaikki värit xD Kool aidin ja happovärien lisäksi väriä saatiin silkkiväreistä.
Kuvassa lähimpänä Woolia ja tico-ticoa. Nämä siis olleet samassa padassa. Tummempi vihreä on Kool-aid Lemonlimeä paketillinen, aavistus keltaista happoväriä ja vähän enemmän vihreetä happista. Lähempänä kuvassa olevalla sama pohja mutta lisäyksenä vielä keltaista silkkiväriä...olikohan siinä viel jotai muutaki...? Varmaan..keskelle muuten laitettiin vielä petroolin sinistä silkkaria. Kuvassa vähän kauempana oleva epämääräinen mytty on petroolin sinisellä silkkivärillä värjätty. Pinkki on Crystal lightin Pink lemonadea höystettynä sinisellä pastavärillä (vai oliko se sittenkin silkkiväri?) Taaimainen nude on huonosti tarttunut ruskea.

Tämmösiä tälläkertaa!

2 kommenttia:

  1. Mun on jo pitkään pitänyt kokeilla Kool-Aidilla värjäämistä... Voisin aloittaa hankkimalla noita jauheita! Onko tuolta Kool-Aid Worldista helppo/halpa tilata?

    VastaaPoista
  2. Juu on helppoa ja halpaa! Nojoo postarit jotain 3e, ite jauhe 68senttiä tms! Sinne vaan pitää luoda tietenkin oma profiili ja sulla pitää olla PayPal tili. Jauheet tulee Englannista, joten varaudu venaamaan viikko-puoltoista xD Muksuaitan sivuilta saa kai kans tilattua. Citymarketeista kannattaa myös käydä tarkistamassa! Jenkkituotehylly on ainaki vantaalla kolmessa myymälässä..toisin vain yhdessä näistä kolmesta on aidia (isossa purkissa).

    VastaaPoista