maanantai 9. tammikuuta 2012

Lystiä

Voi että ku on mukavaa tehdä pitkästä aikaa palmikoita. Mitää hurjan vaikeita noi ei nyt oo mutta..kivoja silti. Pari vuotta sitte  tuli niin letti-ällö-överi et huhhuh.
Tänään palmikot on kivoja. Kirjoneuleet on iha perseestä...tänään.
Kivaa on myös se, et oon saanu (melkein) kaikki ufot neulottua/purettua. Ei oo kivaa ku epämääräset kirjonauletyöt vaa möllöttää jossai nurkassa ja kerää pölyä. Mur.
Kivuutta on myöskin käydä lankakaupassa. Kaikista lysteinähän on riidellä kassajonossa siitä minkä väriset puikot ja kaapeli pitsi Addeissa on. xD
Ihan näin btw...josta tulikin mieleen et pitäs käydä siel uudessa lankiksessa vallilassa...ja karnaluks olis kans ihan kiva käydä tsekkaamassa. Eräänä päivänä tässä kauhukseni huomasin et mullahan alkaa oleen kaikki "peruslangat" loppu! Tarvii vissii käydä vähä hamstraa xD Nojoo...


Tavataan MurjuTyttöjen kanssa tälläviikolla. Tuumin joulustressin aikaan et aion tehdä tytöille jotai kivaa. Noh, tässä on ensimmäinen. Flowers on the edge. Tämäkin oli muuttumassa ufoksi, erään leffaillan päätteeksi. Onneks tsemppasin, sillä lopputulos on mun mielestä ihan jees.
Lankana käytin Gjestalin Ullteppegarnia. Kolmosen puikoilla lankaa meni kerän verran. Jeij!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti