tiistai 24. tammikuuta 2012

Tiistai

 Hellurei! Long time no see, long time no ABC. Lievää neulomiskriisiä on tässä pidellyt. Kaikki ohjeet on joko nähty tai muuten vaan tylsiä. Samoin mun kaikki langat. Kaikki arkussa olevat langat on joko ihan tyhmiä tai samaa lankaa on liian vähän. Kriisin keskellä kävin vierailulla Novitan liikkeessäkin. Eipä siellä mitään uutta. Huomasin Kid-mohairin palanneen takas valikoimiin. Ihan kivoja värejä, mut siitä lähtee sitä nöhtää niin kauheesti et se on enemmänkin sellanen kesäinen ulkoilma-KiPpaus lanka. Alepuolella näytti olevan Puroja (viimeksi tulleita "uutuus"värejä) ja muutamia kivoja värejä (leijona,liila, harmaa) Rose mohairia halvalla. En ostanut, täytyy käydä joku päivä hakemassa. Epätoivoissani nappasin mukaani pussillisen uutta ekokierrätysmaailmapelastuu-Hankoa boleron verran ja väärällä kierteellä varustettua leijonankeltaista Floricaa...varoituksista huolimatta. Tossa ne nyt on ollu säkissä viikon verran. Ohjeet puuttuu. Vinkatkaa, jos tiedätte jotain kivoja pitsivillatakki malleja.

 Oon saanu aikaan jotain valmistakin. Jee. Ohje löytyy tuttuun tapaan Reverlysta nimellä Tripinnate shawl. Malli oli kyl mukavaa neulottavaa. Kuten kuvasta näkyy, sama mallikerta toistuu kolme kertaa joten ohjetta ei paljon tarvinnu vilkuilla. Oikein hyvä Game of Thornes/Poliisit/Muumit/Lainvalvojat/CSI neule. Bussiin en kyllä ottais.
Pikalaskennalla huomasin viisi virhettä. En nyt jaksa välittää niistä. Pitsihuivia kun on niin kettumaista purkaa. Tuumasin tehdä jossain vaiheessa vielä mustan..ja aion revittää sen BÄTMÄNin logon tapaan. Saa Sulo olla kateellinen.

Lankaa meni aikalailla tasan yhden TicoTicon verran. Tää on ensimmäinen itsevärjätty Tico projekti. Lanka oli neulottaessa ihanan pehmeää...villasekotelangaksi. Ei jääny kiinni epätasaisiin kynsiin tai kuivaan ihoon, niinku valmiiksi värjätty siniruskea jäi..
Värjäykseen käytin muistaakseni happovärejä. Yllätyin erittäin positiivisesti siitä, ettei liotuksen aikana päästäny väriä juuri nimeksikään.
Hyvä Minä!

1 kommentti: