maanantai 2. tammikuuta 2012

Eka


(Tätä merkintää tehdessä kuunneltiin: Explosions in the sky - A poor mans memory)

Hellurei ja hasukaa tätä vuotta!
Meillä vaihtui vuosi perinteisellä kaavalla eli Helsinki-Vantaa-Kerava porukalla. Pelailtiin varmaa kolme tuntia Kinectiä! Voi että ku oli hauskaa! Kinect on siis xboxiin liitettävä kamerahässäkkä, joka tunnistaa sun liikkeet. Ei siis tarvii ohjainta ku ite pitää hyppiä ja pomppia kameran edessä. Hauskinta on ehkä kuitenki se et ainaki tossa pelissä kamera ottaa sillontällön kuvia pelaajasta. Illon kanssa kokeiltiin tanssipeliä ja muut (ehkä vähä itekki) sai nauraa vatsansa kipeeks. Tanssiessa kamera nauhotti sit kivasti oman freestyle osion videoks xDD. Jiin ja Hoon lähdettyä paukutettiin vielä pari tuntia väistelypeliä erilaisilla tiimeillä, tytöt vs. pojat, sukulaiset vs siipat, oman kullan kaa..huhhuh. Pelkäsin et oon iha jumis seuraavana päivänä...no eipä mulla muuta oo ku oikeen käden lapaluun takana jossain pieni inhottava jumi. Voi että ku olisin jotenki sanu sen oman Freestylen tänne blogiin näytettäväks xDD

 Viimevuoden vikana ja tän vuoden ekana esiteltävänä neulehommana esiteltäköön Heartland Shawl. Mulla on jo itelläni yks tällanen vihreän värinen (muistanette TopSpin kuvan xD).
Viimesestä chartista jäi muutama rivi uupumaan, ku lanka väitti loppuvansa. Lankanahan oli tuttu ja turvallinen vironvilla. Tää on jotenki niin nti.Koon värinen et aattelin käärästä tän hänelle uudenvuoden pakettiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti