torstai 29. joulukuuta 2011

Who wants to live forever?

Pari pipausta.
 Crenellated hat on tämä. Raverlyn ilmasia. Kakkosen puikot ja Gjestalin baby ull. Kerän verran suurinpiirtein meni. Mallineuleessa on muistaakseni 24 silmukkaa. Ohjeessa ei ollu tarkkaa silmukkamäärää, mikä sinänsä oli kyl iha hyvä. Loin tähän muistaakseni 3x24silmukkaa. Ihan hyvä tuli, ehkä olis voinu olla pikkasen suurempi, mut sit taas olisko se pysyny päässä..?
Näin päässäollessa toi kuvio vähä levii, et siinämielessä yks kuviokerta olis voinu olla hyvä. NOOOOOOOH, ens kerralla.


 Tää onki tuttu-puttu, kolmas kotivinkin pipokilpailun palkittu. Tälläkertaa puroa ja helmilankaa. Vähensin silmukkamäärää, ku 80 silmukalla näytti tulevan hyvän kokonen pannumyssy. Kerä tai puoltoista tähänkin. Mä kyllä tykkään tästä mallista. Nopee neulottava ja tarpeeks mielenkiintonen.

Meillä juhlitaan tänään syntymäpäiviä. Huomatkaa härskinnäkönen Darth Vader kakku xD Suklaata ja kirsikoita. Omnom, pikkase kyl kuivakka mut eiköhän tuo mene.
Mulla on ollu täs pari päivää hirveen lystiä ku virittelin tänne kämpille arvoitusradan. Mulla oli oikee juoniki ja kaikkee. Arvuuttaja oli nimittäin kaapannu Mimmin ja jättäny sit ainoostaan johtolankoja meiningillä "neljä jalkaa, muttei kävele"(pöytä) ja oma suosikkini Bätmän pelistä "What does a bird need to fly?" (sateenvarjo). Hihi. Radan lopussa arvuuttaja vapauttaa Mimmin ja sankarillekin oli jotain kivaa. Hauskaa katottavaa ku Sulo oikee tohotti noit vihjeitä "Hmmmm, mitäs mä oon antanu sulle....hmm,no tää o helppo" xDD
Kynttilän sijasta pieni muistutus:
"Kaikkea saa tehdä, Kaikkea pitää tehdä, Kaikkia ova täytyy tempoa, kaikkia kuita kurkotella. On vain yksi ehto. Elinehto: Värisevää sielua ei saa tallata"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti