maanantai 5. joulukuuta 2011

Susihyppy

Super-Auts! Sunnuntaina oli kauden tokavika jumppakerta ja mä keksin pitää lapsosille permantoradalla vähä erilaisempaa jumppaa..erilaisia hyppyjä nimittäin. En oo ilmeisesti enää huippuvuosien kunnossa... reväytin susihypyssä (tasajalkaa ponnistus etureiden venytysasento-look-a-like ilmassa, tasajalkaa alas) etureiteni. Auts. Sinänsä ihan jännä et tein kyl kaikkia mahollisia spagaattihyppyjä, kasakoita, vipuhyppyjä ja muita suuremman reväytyspoteniaalin hyppyjä ja sit jossai kämäsessä susihypyssä reisi nyrjähtää. Ei oo helppoo olla jumppaope. Kakaroilla näytti kyl olevan kivaa...Jännää oli myös se et noi hypyt tuntu olevan suurelle osalle lähes yhtä hankalia ku joku kärrynpyörä. Toiset hoksas heti missä jalkojen täytyy olla ja miten ponnistetaan, ku taas toiset oli iiiihan kuutamolla. Laukkahyppy vauhdin saamiseks tuntu olevan toinen hankala juttu. Muistiinpanoja ens kauden varalle...jos jatkan..
Joululahja numero kolme. Sulon mutsille reikänen huivi, Semi-Precious shawl nimeltään. Lankana ruosteen ruskea ohuempi vironvilla ja malli löytyy sekä Raverlystä että Knitty deep fall 2011sta. Lankaa meni n.600m, 3mm puikoilla.



Syksyn knittyssä olis ollu toinenkin kiva huivimalli, mut en vaan voi tajuta miten se tehdään! Apis Dorsata meinaan. Kui ton (*viiden minuutin miettimistauko*) mikä se nyt on suomeks..silmukan saa tollai koholle?! Ilman et se näyttää ihan vammaselta. Täytyy mennä äitylin tykö jos se tajuis...


ps. osaatteko vinkata paksuhkoa (4mm puikot ->) harmaata lankaa, alpakkaa, merinoa yms yms ei-kutittavaa lankaa paksuhkoon(talvi)pipoon? Vaiko pitäskö yhdistää esim. nalle aloeveraa ja alpakkaa?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti