maanantai 26. joulukuuta 2011

Serkku

Vielä vimonen tonttuhomma. Puputin Sulon siskontytölle. Tämä elukka kulkee nykyään nimellä "Serkku". En tiedä mistä moinen nimi xD Mallin keksin ihan ite. Lankana käytin vissiin Novitan Butterflyä. Langan nimittäin sain mutsilta, joka taas oli purkanut jonku villatakin.
Kuonosta tuli mielestäni vähän turhan koiramainen. Alkuperäisellä pupulla oli sysimustat leevityyppiset silmät ja ristiturpa. Sulo oli illalla tullu himaan ja pudonnu melkee sohvalta, oli kuulema ollu häijyn näkönen otus xD Silmien ja turvan korjauksen jälkeen ilmeestä piti sada vieläkin vähän lempeempi ni tikuttelin sit Serkulle kaulaliinan jämälangasta. (ehkä myös pientä niskatukea tuomaan).
Härskin näkönen toi toinen kinttu. Linssivirhe, oikeesti ne oli suurinpiirteen saman pituset xD
Vitsit et oon kyl tyytyväinen et virkutellut elukat osu ja uppos. Pelkäsin tosiaan alkuun et kummitytön mustekala jää prinsessabarbien jalkoihin, mut eeeeeei. "Sehän on Mewihevonen! Mä otan tän mun vieween nukkumaan!" sano Empula. hihi. Yritin korjata et se on kyl mustekala eikä merihepo..no mitä pienistä xD Leevi oli kans jymymenestys. Jipii.

2 kommenttia:

  1. Oikeesti, nuo sun virkkaamat pehmolelut on ihan jymymenestys. Niiden salaisuus on varmaankin se, että ne on pehmeitä mutta kuitenkin jämäköitä. Sit ne on kevyitä niin pienenkin on helppo käsitellä niitä ja ilme on "selkeä". Ihania ovat!

    Mustekala tulee kuulemma mukaan myös uimakouluun. Sovitiin, että se jää läpinäkyvässä muovipussissa altaan reunalla olevaan naulakkoon seuraamaan, koska se saattaa eksyä suuressa altaassa ja säikähtää.

    VastaaPoista
  2. Mulla oli aluks ilmeen kanssa pieniä ongelmia..meinaan et jos se näyttää lapsen silmissä mielipuoliselta xD Ilmeisesti huoli oli turhaa.
    No se on hienoo et mustis kuitenki pääsee kattoo. Sehän vasta noloa oliski jos se innostuksissaan rupeis kaikilla kahdeksalla lonkerollaan pärskyttämään vettä muiden päälle. Tai vielä pahempaa, pelästyessään purskauttais mustetta veteen niin, et kaikki olis iha mustia. Herranjestas.

    VastaaPoista