maanantai 16. tammikuuta 2012

Reptile!

Jusaus saa uuden otuksen! Olihan eilen sentään Kummipoijan Päivä! Huuuurja hampaaton krokotiili. Vai onko se sittenkin stegosaurus? Tai jokin muu dino, en tiedä.
Käytin vitosen koukkua ja lankaa meni kaksi kerää Safirgarnia. Varastoon jäi vielä ainakin neljä kerää ko. lankaa...et voi sit tehdä vaikka kilpikonnia lopuista...Krokosta tuli noin puolimetrinen mötkylä

Rokotiilia suunnittelin piiitkään. Neulonko vai virkkaanko? Alotanko päästä vai hännästä? Kuinka teen suomu-efektin? Loppujenlopuksi kaikki mun suunnittelemat kommervenkit oliki iha hanurista ja otusta suunniteltiin tehdessä. Kuten ketussa, tässäkin tapauksessa tajusin kirjotella juttuja ylös. Tälläkertaa otin jopa kuvia selventämään. Ei nimittäin oo noi virkkaustermit ihan hallussa...

  Katottiin yks ilta Jurassic Park, josta tulikin ajatuksena et pitää tehdä T-Rex...ja Gozillakin! Hampaita pitää miettiä myös. Mun suunnitelmalla krokosta olis tullu ihan hönön näkönen... huopaa vois olla...tai suhteessa suurempi kita..
Mut ei se haittaa jos ei oo hampaita. Roko sai nimittäin eilen syödä banaanijugurttia ja pullaa. Niiden ruokien syömiseen ei onneksi kovin montaa hammasta tarvita.


ps. Parasta nyt: Salajuonittelun paljastaminen..jossain vaiheessa tälläviikolla

1 kommentti:

  1. Kyllä on hieno rokotiili :) Pullalla ja jugurtilla on hyvä kasvaa vielä iiiiisommaksi! Tuleeko tästäkin joskus ohje jonnekin?

    VastaaPoista