torstai 8. marraskuuta 2012

Allen


 Jouduin olemaan viimeviikolla muutaman päivän sairaslomalla. Perus flunssaa ja sillai. Onneks Sulo oli just muutamaa päivää aiemmin ostanut/ladannut Netflixin, josta Mimmi tiiraili luonto-ohjelmia, Blue bloodsia ja "kevyitä" kolmatta valtakuntaa sekä SS-joukkoja käsitteleviä käsitteleviä dokumentteja.  Voin kertoa, et ei kannata kattoa syvänmeren eliöistä kertovaa juttua just ennen nukkumaanmenoa.

Saatoin ehkä vähän neuloakin. Aloitin nimittäin maanantaina päivällä villiksen ja keskiviikkona se olikin jo hihoja vaille valmis.
 Harmittavan takaiskun johdosta jouduin kuitenkin purkamaan sen kainaloihin asti.Dääm.

Mallin nimi on Falling Stars Top Down Sweater (omanihan nimesin Invicible sarjiksesta tutun avaruusolion Allen the Alienin mukaan). Toi sahalaita kuvio jatkuis oikeesti koko villiksen, mut en tehny niin. Lisäksi mallissa oli vaan koot M-XL. Alotin kyllä ämmän, mut se näytti niin suurelta, enkä näin talvea vasten (ja muutenkaan) halua tehdä venekauluksista pusakkaa. Loin muistaakseni 100s ja tein hartia/selkä/rinta levennyksiä pari kertaa vähemmän ku ohjeessa. Vartalossa ja hihoissa tein kavennuksia iha vaa MutuTuntumalla. Mielestäni kyllä onnistu oikeen hyvin. Lankana (taas) Gjestalin Dis (hei daa, ne oli vaa 1,50e/kerä lankamaailmassa!). Mustaa meni yks ja turkoosia muistaakseni viis kerää.
Raverlystä ilmaseks tämän saa. Kumma kyllä, tällä ei oo ku 12 projektia..



Itsensä kuvaaminen on melko hankalaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti