keskiviikko 20. maaliskuuta 2013

Lapsi on hän auringon

Vihdoinnn! Tämä on ollu puikoilla jo jonkun aikaa. Jäänyt vähän taka-alalle kaikkien PakkoTehdäTollanenHetiNyt-hommien takia. Noh, mikäs kiire tässä. 
Päätin (edelleenkin sillon pöyhiessäni) että, perskules nyt mä alan neulomaan noita spessuja lankoja. Oikeestaan näissä langoissa ei sillätavalla oo mitään spessu aineksia. Ticoticoa MUTTA olen ne ihan itse värjännyt Kool aidilla. Eihän tuo värjäys nyt mikään maailman tasaisin näytä olevan. Tykkään jokatapauksessa. Pinta on tollanen vesiväreillä maalatun näköinen. Linssin läpi efekti ei oikeen tule oikeuksiinsa. 


 Tää nyt ei oikee kohdistunut. Värit on tässä silti aika lähellä totuutta.

Niin siis, malli on Earth and sky, Stiiveniä tietenkin. Josko tämä jäis meille. Oon tehny tätä ennen kaks, molemmat meni joululahjaksi.
Ajatuksena oli ottaa tämä mukaan reissuun. Saa nähdä, mitä kaikkea ehdinkään vielä tässä kolmessa kuukaudessa tehdä :D Puikoillahan on tällähetkellä yksi takki, yksi paita ja kassi..ainiin ja yks huivi, mutten oikeen tiedä onko se lintu vai kala.

Vitsiiiiit että en millään jaksais enää odottaa matkaa. Nyt saan jo alkaa mehustelemaan. Annoin luvan itselleni. Seuraavalla kuulla saan jo käydä hakemassa matkalaukun. Saan ehkä jo pikkusen pakatakin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti